Aktuális

Mindent elölről - Ismét esküvők szervezésbe fogtak a párok a felszabadult Wuhanban

Bors

Létrehozva: 2020.04.16.

Mosolygó fiatalok a fényképezőgép előtt ünneplőben, újra beindultak az esküvők az eddig lezárt kínai nagyvárosban.

Mosoly! - kiáltja a fotós, miközben erről a fiatal wuhani szerelemes párról készülnek a friss esküvői képek.

Újra úgy élhetnek az emberek Wuhanban, ahogy tették azt a koronavírus előtt. Újra elkezdték szervezni a születésnapokat és az esküvőket az ott élők.

A koronavírus megjelenésekor minden ilyen eseményt töröltek, de nem csak itt hanem sajnos már az egész világon. Viszont Wuhan az első város, ahol végre minden úgy zajlik ahogy azelőtt.

Peng és Yao a járvány idejére szervezte az esküvőt, amit sajnos le kellett mondniuk, de most végre kimondhatják azt az igent, amire már hosszú hónapok óta készültek.

Eredetileg február 20-án lett volna az esküvőnk, hiszen a 2-es számnak varázslatos ereje van Kínában – mesélték a szerelmesek.

A január 23-án lezárt városban viszont minden esküvőt azonnal lefújtak a hatóságok, aminek ellenére is 50.000 ember fertőződött meg a vírussal és 2579-en veszették életüket a járványban.

Nagyon szomorú lettem, hirtelen megállt az élet körülöttem. A párom éppen a lezárás előtt egy nappal ment haza, így sokáig nem is találkozhattunk. Csak a munka miatt hagyhattam el a lakást, így kizárólag online beszélgethettem a szerelmemmel – meséli Yao.

Személyesen csak március végén sikerült újra találkoznunk. És azonnal elkezdtük az esküvőnk újraszervezését. Májusban kaptunk időpontot az anyakönyvvezetőtől. De a képeket már most elkészíthettük– meséli Yao.

Mivel továbbra is óvatosak a hatóságok, ezért az ünneplést nem lehet nyilvános helyen tartani, viszont egy magánlakásban engedélyezett az efféle családi események megtartása. Ezért Yao családjánál fogják megtartani a lakodalmat.

via

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek