Aktuális

Megszólalt a kétéves, koronavírusos kisfiú apukája: A poklok poklát jártuk meg az utóbbi napokban

Bors

Létrehozva: 2020.04.14.

A mai napon engedik ki a kórházból a sátoraljaújhelyi kisfiút.

– Nincs jobb kifejezés a történtekre, mint hogy a poklok poklát jártuk meg az utóbbi napokban.  

Múlt vasárnap csúnyán köhögött a kisfiú, ezért azonnal kocsiba pattantunk és rohantunk az ügyeletre. Ott elmondtuk a panaszunkat, de közölték velünk, hogy nem tudják megvizsgálni, vegyünk neki köptetőt.

Be is adtuk a gyógyszert, de a pici éjjel elkezdett nagyon köhögni, sőt már hörgött is, és a tüdeje is sípolt. Másnap felhívtuk a háziorvost, aki telefonon meghallgatta a gyerek köhögését. Felírt egy antibiotikumot. Miután beadták a gyógyszert a gyereknek, az állapota nemhogy javulni kezdett volna, egyre rosszabb lett.

– Akkor már tudtuk, hogy hatalmas baj van, kocsiba ültünk és rohantunk a sátoraljaújhelyi Erzsébet kórházba. Az úton kétszer elájult a kisfiam. Soha nem lehetek elég hálás az ottani orvosnak, azonnal fogadta a gyereket, és mondta, hogy irány a nyíregyházi kórház.

Ott megcsinálták a koronavírustesztet, kiderült, hogy fertőzött a 2 éves fiam. Nagyon jó kezekbe került, kapott gyógyszert és többször megröntgenezték. Az egész családnak elvégezték a tesztet, a miénk negatív lett - mesélte az apa.

Blikk

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek