Gyönyörű római táljában már alig várja, hogy megsüljenek a finom ételek? Mielőtt telepakolná minden földi jóval, ne felejtse el beáztatni az edényt. Az agyagból készült tál ugyanis könnyen kiszárad a sütőben, így akár el is repedhet. Talán a második ok még jobban meggyőzi az áztatás fontosságáról, az agyag beszívja a vizet, így a sütőben keringő gőz helyett saját magában párolja meg az ételt. Így lesz igazán porhanyós a hús és ínycsiklandó a párolt zöldség. Használat előtt minimum másfél órán keresztül legyen a víz alatt a tál és a fedele is, így hosszú éveken keresztül biztonsággal használhatja azt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.