Aktuális

Koronavírustesztre kötelezte sztárjait a TV2 - Hajós reméli, már túl van a fertőzésen

uv, K. K.

2020. április 22. szerda 05:20

Szerdán koronavírusteszt alá vetik a TV2 Nicsak, ki vagyok? című show stábját, a stúdiót pedig ózongenerátorral fertőtlenítik a produkció vasárnapi szuperdöntője előtt. A Borsnak arról meséltek a sztárcsapatok, hogy mennyire várják a műsort.

Forrás: Móricz István

A koronavírus okozta különleges helyzethez egyre többen hozzászoktunk. A maszk, a kesztyű, a kétméteres távolság beleépült a mindennapjainkba. S vannak olyan munkahelyek, például a bankszektorban, ahol a dolgozóknak már az is természetes, hogy rendszeresen tesztelik őket.

A TV2 szuperprodukciójának sztárjai sem csodálkoztak, amikor a csatorna arra kérte őket, hogy vessék magukat alá egy koronavírustesztnek.

Mivel a TV2 vasárnap este adja a Nicsak, ki vagyok? döntőjét, ezért a mai nap a szereplők és munkatársak különböző időpontokban érkeznek a csatorna székházába, ahol az egészségügyi szakemberek megszúrják őket a gyorsteszthez. A Bors kedden azt kérdezte a hírességektől, hogy milyen eredményt várnak.

Judy nem fél a vírustól

A Groovehouse énekesnője meglepődne, ha a mai gyorstesztje pozitív lenne, ugyanis úgy érzi, mindent megtett annak érdekében, hogy ne fertőződjön meg se ő, se a családja.

– A kezdetek óta szabálykövető vagyok, tényleg csak a közértbe járok ki, és oda is teljes védőfelszerelésben, úgyhogy azt gondolom, esélye sincs a vírusnak velem szemben. A Nicsak, ki vagyok? forgatása miatt sem aggódom, mert azt érzem, olyan szinten megerősödtem, hogy nem tu­dok beteg lenni – jelentette ki határozottan az énekesnő. 

Ábel Anita felkészül

Ábel Anita csapatának igencsak össze kell szednie magát, hogy felvegyék a versenyt Majkáékkal szemben, akik egyelőre 5:2-re vezetnek.

– Vannak ötleteim, hogy kiket rejthet a maszk, úgyhogy kíváncsian várom a műsor felvételét, melyet a nézők vasárnap láthatnak – mondta a Borsnak Ábel Anita, akin a többiekhez hasonlóan is elvégzik a koronavírustesztet.

– Abszolút felelősségteljes döntés a TV2 részéről, hogy a portástól a zsűrin át mindenkit tesztelnek. Szerintem a nézők is várják a szuperdöntô végét, és hiszem, hogy mindenkire ráfér egy kis szórakozás. 

Kajdi Csaba nyugodt

A Nicsak, ki vagyok? ítészének igencsak nehezére esik a világjárvány idején a négy fal között megülnie, úgyhogy alig várja, hogy vasárnap este visszatérhessen a TV2 stúdiójába.

– Nagyon várom, hogy visszatérhessek a stúdióba, ami a csatornának köszönhetően teljesen biztonságos lesz. Legalábbis a stáb mindent megtesz az egészségünk védelméért, ami nagyon megnyugtató. 

Tillát először tesztelik

A Nicsak, ki vagyok? műsorvezetője izgatottan készül a műsor vasárnapi szuperdöntőjére.

– Engem még soha nem teszteltek, úgyhogy kíváncsian várom az eredményt, bár úgy érzem, hogy kutya­bajom sincs.

Kiváló egészségnek örvendek, aztán persze soha sem lehet tudni. Biztosan rosszul érintene, ha kiderülne, hogy hordozó vagyok, vagy netán már át is ment rajtam a vírus – vallotta be a Borsnak Till Attila.

Hajós András másért aggódik

A dalszerző, humorista, szociológus saját bevallása szerint óvatos a járvány beköszönte óta, s betartja az előírásokat, de ettől még vannak aggodalmai.

– Titkon azt remélem, hogy a gyorstetsztből az derül ki, hogy már túlestem rajta, akkor nyugodnék meg a legjobban. Egyébként magamban, a saját immunrendszeremben bízom, sportolok régóta, most is. Inkább azért a felelősségért aggódom, hogy én ne ragasszam senkire a vírust – mondta korábban Hajós András.

Majka Király Viktortól tanul gitározni 

A rapper az első naptól nagyon komolyan veszi a járvány hozta szabályozásokat, s családjával teljesen bezártan él fótligeti otthonukban.

A tévés még futás miatt sem hagyja el kertes házukat, inkább szaunaruhát húz, s egy órát edz a futógépen. Egyébként pedig gyerekeihez hasonlóan ő is „iskolapadba ült”.

„Egy sörike lecsúszna, tényleg, de százból egy hely sincsen már most nyitva! Otthoni gityózás... már nagyon jól halad a Majesz! Tiszta gitár hero a csávó!” – írta ki pár napja egy, a Majkával közös, videóchates képük alá Király Viktor, aki online oktatásba fogott, s így tanítja gitározni barátját. Majka hetek óta most először, a vasárnapi szuperdöntő miatt fogja csak elhagyni az otthonát.

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Ez is érdekelhet

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

mindmegette.hu

Ha beüt az anafilaxiás sokk: ezt kell tenned súlyos allergiás reakció esetén

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

mandiner.hu

Kormánypárti taxishoz szállt be Schmuck Erzsébet

szon.hu

Akik nem jártak még a nyíregyházi Covid osztályon, nem tudhatják...

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

metropol.hu

Sokkoló jövő: Bill Gates a Covidnál is pusztítóbb világjárványt jósol

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek