Aktuális

Koncz Gábor: Fokozottan veszélyben vagyok

K. Sz.

Létrehozva: 2020.04.22.

A 82 éves színész korábbi betegsége megtanította a visszavonulásra, így most minden idejét a családjával tölti. Még kedvenc hobbijának, a vadászatnak sem hódolhat.

Forrás: Bors/archív

Minden erejével a jövőre koncentrál Koncz Gábor. A Kossuth-díjas művész városszéli otthonában vészeli át a koronavírus-járványt. Bár a színházak zárva tartanak, az Újszínház színészei most sem hagyják magára a közönséget.

A rendkívüli munkabírású legenda is szinte azonnal hírt adott magáról, elárulva, hova vezetett az első útja a kényszerszabadsága alatt.

– Én egy aktív ember vagyok, nekem hiányzik a munka, fontos, hogy elfoglaljam magam. Amikor megtudtam, hogy elmaradnak az előadások, azonnal felhívtam egy barátomat, hogy menjünk el vadászni. Nem lőttem semmit, de a szabadban voltam, nem tétlenkedtem – üzente rajongóinak Koncz.

A Bors megkereste a kikezdhetetlen akaraterővel megáldott színészt, hogy megtudja, miként telnek a mindennapjai a karanténban.

– Most nincs vadászat, májusig tilalom van. Nem szoktam ilyenkor interjút adni, mert azt gondolom, ebben az időszakban saját magunkra kell figyelnünk.

Amikor beteg voltam, barátom, a néhai Kerényi Imre azt mondta: most egyetlen instrukció van: önmagadra figyelj! Köszönöm, hogy gondolnak rám, de most a családommal szeretnék minél több időt tölteni. Idén 82 éves leszek, sajnos fokozottan veszélyes lehet rám a koronavírus, ezért nagyon oda kell figyelnem – mondta szűkszavúan, majd hozzátette:

– Ámulattal figyelem, ahogy a magyar kormány kezeli ezt a helyzetet, hogy a miniszterelnök úr, Orbán Viktor elment, és veszélyes helyeket járt be, kockáztatva a saját egészségét is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek