Aktuális

Kikötözős szex közben ölt Katalin - Feladta magát az asszony

B. B.

2020. április 3. péntek 10:00

Mintha az Elemi ösztön című film képsorai elevenedtek volna meg tegnap a csendes gödöllői utcában, ahol a 38 éves Katalin aktus közben végzett a sikeres középvezetővel, K. Attilával. A nő maga hívta a rendőrséget.

Néma döbbenettel ingatják a fejüket az utcabeliek Gödöllő egyik takaros kis utcájában, amikor elsétálnak a sikeres középvezető, K. Attila háza előtt.

A mindenki által a munkájának élő, csendes, de udvarias férfiként ismert Attilá­val ugyanis morbid körülmények között végzett partnere, a 38 éves R. Katalin. 

Az asszony mintha csak az Elemi ösztön című thriller képkockáit idézte volna meg, kikötözte áldozatát, majd szexelt vele – tudta meg a Ri­post.

Ez­után Katalin késsel többször mellkason szúrta Attilát, majd haldokló partnerét vérben to­csogva ma­gára hagyta, és távozott. Attila ekkor vélhetően még élt, és csak hosszú órák alatt, kínok közt halt meg. Katalin később mégis visszatért a házba, de a férfi addigra már halott volt. A gyilkosság híre azonnal terjedni kezdett az utcában.

Nagyon tisz­tességes, csendes férfi volt, de ma­gába forduló – me­sélték a Bors munkatársának a szomszédok. 

– Nőt sosem láttunk nála, sok évvel ezelőtt volt ugyan egy hosszú távú kapcsolata, de ezután senki nem járt hozzá, ezt a nőt sem láttuk is soha. A munkájának élt, sikeres középvezetőként dolgozott – mondták. A férfi jómódú volt, takaros házát édesanyjáé mellé építette fel.

– Szegény Julika, ott volt ettől a borzalomtól pár méterre, egymás mellett laknak Attilával. Na­gyon szerették egymást, összetartó család voltak, főleg, miután Attila apukája, Jancsi bácsi el­hunyt.

Julika nemrég ment nyugdíjba, aggódunk érte, hogyan dolgozza fel a történteket, a másik gyereke ugyanis Angliában él – magyarázták az aggódó ismerősök. 

 Miután az asszony rájött, mit is tett, feladta magát. Tárcsázta a zsarukat, akiket partnere holtteste mellett várt meg. Helyben őrizetbe is vették. Vallomást egyelőre ugyan még nem tett. A rendőrség emberöléssel gyanúsítja, és kezdeményezték letartóztatását.

További cikkek

Bukás

Óriási bukás lett a baloldali aláírásgyűjtés: elkéstek és keveset gyűjtöttek

Sztrók

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

Ez is érdekelhet

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

she.life.hu

5 mérgező baráttípus, aki inkább lehúz, mint felemel

magyarnemzet.hu

Beszállt a választási kampányba az USA-ból vezérelt „Szabad" Európa

kemma.hu

Autó csapódott árokba Tatabányán

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

nemzetisport.hu

Női kézi: rejtett kamerákat találtak egy német csapat öltözőjében

origo.hu

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Dacia

nemzetisport.hu

BL: nem játszhatnak Franciaországban az oltatlan Chelsea- és Real-játékosok

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó