Lássuk hát!
1) Sütés előtt tegyünk a hideg olajba kis almagerezdeket - ez majd felfogja a szagokat!
2) Ha már ott az olajszag a levegőben, akkor sincs veszve minden. Tegyünk fel egy lábasnyi vizet forrni, karikázzunk bele citromot, sőt, esetleg mentalevelet is dobhatunk bele. A citromos, forró gőz garantáltan eltünteti a kellemetlen szagokat.
3) Esti sütés után nem árt egy kis szellőztetés. Ezt követően pedig éjszakára hagyjunk a konyhában egy tálba téve némi szódabikarbónát és kávészemeket! A sült szag biztosan távozik reggelre.
Ha mindez megvan, már csak a tökéletes rántott hús vagy épp rántott csirke receptje hiányzik!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.