Aktuális

Egy vuhani család macskája több mint negyven napra maradt magára a lakásban

Bors

Létrehozva: 2020.04.07.

Szerencsére jó vége lett a történetnek.

Január végén a Lulu nevű macska egész (ember)családja megfertőződött a koronavírussal, ezért kénytelenek voltak elhagyni vuhani otthonukat. A brit rövidszőrű cica gazdája, Csen előrelátó volt, igyekezett gondoskodni kedvencéről, ezért kibontott neki egy nagy zsák macskatápot, illetve szabad bejárást engedett a fürdőszobába, ahol az alom van, illetve az erkély ajtaját is nyitva hagyta, ahol halakat, teknősöket és növényeket tart, nem mellesleg tiszta vízben, amiből a Lulu ihatott.

A Csen nevű férfi senkit nem kért meg, hogy látogassa meg a macskát, mivel félt attól, hogy a lakásukba lépve rögtön megfertőződik. Így maradt magára az egyébként vemhes Lulu, aki több mint negyven napot töltött a lakásban egyedül. Pontosabban emberek nélkül, mivel egy idő után nem volt már egyedül, hiszen a gazdája által előrelátóan kihelyezett puha fekhelyen életet adott négy kiscicának. 

Amikor a család hazatért, örömmel látták, hogy Lulu jól van, ugyan kicsit lefogyott, de a kiscicákkal együtt mindannyian egészségesek. Egyetlen áldozatot mégis követelt a család betegsége, mégpedig az erkélyen lévő akvárium lakójának életét, aki feltehetően az éhes macskamama gyomrában végezte.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek