Aktuális

Szülés előtt árasztják el a gondok Kulcsár Edinát

K. K.

2020. március 18. szerda 04:00

Nyolc hónapos terhesen egyedül küzd a vállalkozásával az internetes sztár. Helyzetét a koronavírus okozta pánik is súlyosbítja, ami miatt új otthonukba sem költözhetnek be.

Áprilisra várja második gyermekét Kulcsár Edina, akinek fenekestül felfordult az élete az utóbbi hetekben. A kialakult helyzet miatt aggódik a munkavállalóiért, ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy a házuk építését is fel kell függeszteni, mindezek mellett pedig a 89 éves dédnagymamájáról is igyekszik gondoskodni, mert a világjárvány miatt Anci néni ki sem teheti a lábát a lakásból. 

Az elmúlt egy-két hétben többször is újra kellett tervezni az életünket. Reggeltől estig csörög a telefonunk, mindent próbálunk otthonról, online elintézni Csutival, bár bevallom, eddig én sem tehettem meg, hogy a négy fal között, a kanapén ücsörögjek. Dolgoznom kellett, mert a hajfonó vállalkozásomban egy picit ma­gamra maradtam, ugyanis el kellett köszönnünk az üzletvezetőnktől. Ettől függetlenül anyukám, a tesóm és a férjem mindenben próbálnak segíteni ne­kem. Nem egy szerencsés időszak, ráadásul éppen most, a járvány idején, de ez van. Próbálunk mindennel megbirkózni, és nem pánikolni – meséli a Borsnak a várandós Kulcsár Edina, aki jelenleg nem tud felhőtlenül örülni a gyermekáldásnak.

Bármelyik héten megszülethet a kislányunk, mi pedig azt sem tudjuk, hogy holnap mi lesz. Nagyon lehangoló ez az időszak, úgyhogy minden sorstársamnak, várandós kismamának szurkolok, mert a jelenlegi helyzet miatt most triplán fel van adva nekünk a lecke – mondja az egykori szépségkirálynő, hozzátéve: – Nagyon úgy néz ki, hogy a házuk építését is fel kell függeszteni.

– Nagyjából két-három hét kellene még, hogy elkészüljünk, de mivel bizonyos munkálatok leállnak, nem hinném, hogy be tudunk költözni. A kivitelezőt és a munkásokat ki kell fizetnünk, ahogy a házra felvett hitellel sem csúszhatunk el. Bár van egy pici félretett pénzünk, de azt is mind az ingatlanba kell fektetnünk.

Közben Medoxról is gondoskodnunk kell, a 89 éves dédimről nem is beszélve, akit a koronavírus miatt még a lakásból sem szívesen engedünk ki, de rajta kívül vannak még idősebb rokonok a családban, akikről szintén gondoskodnunk kell.

Csuti intézi a bevásárlást és minden egyéb teendőt, ő szállítja autóval az élelmiszert, de tényleg csak indokolt esetben megy el. Egyébként itthon maradunk, és abban re­ménykedünk, hogy minél hamarabb helyreáll a rend a világban. 

További cikkek

Családi dráma

Megdöbbentő fordulat a gyermekével végző pornósztár ügyében

Halálos baleset

"Bűntudatom van" - először tért vissza Magyarországra Eva Rezesova a szabadulása óta

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Márki-Zay Péter bejelentkezett, majd nekiment a csirke far-hát hatósági árának

likebalaton.hu

Virtuális játékok is lesznek Zamárdi új közösségi épületében

she.life.hu

Ha anyám jó szándékán múlt volna, akkor örökre boldogtalan maradok

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

kisalfold.hu

Meseházikó, nyugalommal, csodakilátással Tényőn

origo.hu

Meleg étellel, kibélelt hellyel lehet védeni az állatokat a hidegben

nemzetisport.hu

Női kézi Európa-kupa: bravúros győzelem, továbbjutott a DAC

vg.hu

Földrengés rázta meg Görögországot és Pápua Új-Guineát is

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó

magyarnemzet.hu

A német társadalom feltűnő gyengeségeire világít rá a pedofilbotrány

borsonline.hu

Így még egész biztos nem látta Orbán Viktort: csúszott a pálinka, előkerült a zsebből is valami

origo.hu

Egy vastag köteg húszezrest mutogat az RTL Klub bukott sztárja a börtönbüntetése előtt