Aktuális

Dávidka szülinapján érkezik Juniorék babája, úgy tűnik, kislány lesz

uv

Létrehozva: 2020.03.25.

Élete tragédiája után Lesi László úgy érzi, igazi áldás szállt a családra, a zenész ugyanis harmadszor is apuka lesz. Felesége, Kinga, a rapper elhunyt kisfia, Dávidka születésnapjára van kiírva.

Isteni csodaként éli meg a rapper, hogy hároméves kisfia, Dávidka tavaly augusztusi tragikus halála után ismét apai örömök elé néz, felesége, Kinga ugyanis várandós.

Junior közösségi oldalán, egy ultrahangfotóval tudatta a nagyvilággal a boldogságukat.

A zenész először csak a családdal, közeli barátokkal osztotta meg örömét, de a napokban oda jutott, hogy most, a világjárvány idején, amikor a legtöbben mindent borúsan látnak, hívőként neki kötelessége tudatni az embe­rekkel, a rajongóival, hogy nem csak rossz, jó dolgok is történnek a világban.

„Isten létezik és Isten jó. Éle­tünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat, nem engedi el a kezünket, és gyermekáldással ajándékozott meg minket! Biztos, hogy nem véletlen, hogy közel Dávidka születésnapjához van kiírva a babánk…

Kinga csodás anyuka lesz, és Lacika nagyon várja már a kistestvérét – írta ki a rapper, akinek ezekszerint szeptember 16-a körül születik meg Körtvélyessy Kingával közös gyermeke, akinek neméről a szülők még hallgatnak.

A Bors kereste, de nem érte utol a boldog apukát. A büszke nagypapát, Körtvélyessy Zsoltot azonban sikerült szóra bírnunk. 

– Nagy-nagy öröm ez nekünk, hogy tündéri kisunokánk érkezik – csuklott el a hangja Körtvélyessynek, aki alig talált szavakat földöntúli örömére, hogy nagypapa lesz.

– A feleségemmel együtt nagyon boldogok vagyunk. Judit nagy ékszermániás, Kinga lányunk viszont nem, és a nejem már most repes az örömtől, hogy lesz kire hagynia a kincseit. Hát, reméljük, tényleg kislány lesz, Kinga és Laci is azt szerettek volna. Csak ezt a járványt éljük túl – tette hozzá a 78 éves színművész.

L.L. Junior élete egyre boldogabbá válik, hosszas jogi csatározás után nemrégiben békét kötött kisfia, Lacika édesanyjával, Hopp Csillával, akivel Dávidka halála után teljesen megromlott a viszonya. És bár elveszített kisfia hiánya örökké elkíséri majd a zenészt, születendő gyermeke vigaszt hozhat a családba. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek