Aktuális

Rettenetes, ami a fiatal lány szemével történt, miután feketére tetováltatta

Bors

Létrehozva: 2020.02.28.

Az egyik szemére már teljesen megvakult, és hamarosan a másikra is meg fog az a lengyel lány, aki feketére tetováltatta a szemgolyóit.

Aleksandra Sadowska hatalmas rajongója egy Popek nevű lengyel rappernek, aki korábban már átszíneztette feketére a szemeit. A 25 lány vállalta a hatalmas rizikót amivel a szemtetoválás jár. Nem gondolta volna, hogy vele is megtörténhet az, hogy megvakul, hiszen példaképének sem esett komolyabb baja.

Sadowska az eljárás közben erős, éles fájdalmat érzett, amit jelzett is a tetoválóművésznek, de az megnyugtatta őt, hogy ez teljesen normális. Mivel később sem múltak el panaszai, ezért azt a tanácsot kapta, hogy vegyen be egy fájdalomcsillapítót. Végül, amikor elveszítette jobb szenére a látását, orvoshoz fordult. A vizsgálat drámai eredményt hozott: Sadowska szemgolyói olyan súlyosan roncsolódtak a tetoválás során, hogy hamarosan bal szemgolyójára is megvakul. Állapota visszafordíthatatlan.

– Sajnos nem kecsegtetnek reményekkel az orvosok, biztosan teljesen meg fokok vakulni. Nagyon szomorú vagyok miatta, de próbálom nem feladni és depresszióba zuhanni. Minden erőmmel igyekszem elfogadni a sorsom és felülkerekedni ezen – nyilatkozta a póruljárt lány.

Sadowska ügyében vizsgálat indult, melynek során kiderült, hogy a tetoválóművész több, igen súlyos hibát követett el amikor a lány szemét tetoválta. A legsúlyosabb az volt, hogy olyan tintát használt, amit csak bőrön lehetne alkalmazkodni, szembe kerülve súlyos károkat okoz. Ezt a gyártó fel is tüntette a terméken.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek