Aktuális

Szujó Zoltán bocsánatot kért az M4 Sporttól

Bors

Létrehozva: 2020.01.22.

A sportriporter megbánta a tavalyi viselkedését.

Szújó Zoltán májusban, 18 éve után távozott az M4 Sporttól. A sportriporter most visszatért a közmédia csatornájának képernyőjén, a reggeli sporthíradó vendégeként bocsánatot kért, és párbeszédet kezdeményezett – írta az nso.hu.

Szujó tavaly tavasszal a Spanyol Nagydíj szombati napján jelentette be minden előzmény nélkül, hogy távozik az M4 Sporttól.

 Az MTVA akkori közleménye szerint a kommentátor súlyosan megszegte a szerződésben foglaltakat, ezért kellett távoznia. Szujó szerint az ominózus hétvégén „túlcsordultak az érzelmek”...

Hiszek a párbeszéd erejében, de volt időszak, amikor nem voltam alkalmas egy ilyen párbeszédre, úgyhogy most szeretném megragadni az alkalmat, hogy ha bárkit megbántottam az M4 Sportnál, amelyet Székely Dávid csatornaigazgató vezet, illetve a közmédiánál, akkor elnézést kérek.

Van egy ügy, amely számomra is nagyon fontos, nem szeretnék akadálya lenni annak, hogy ez az ügy eljusson a nyilvánossághoz, hiszen az M4 Sport rendkívül fontos abban, hogy az autósport világának híreit a nézők elé tárja. Azért itt Michelisz Norbertek, Kiss Norbertek szólalnak meg hétvégéről hétvégére, magas szintű szakmai munka folyik.

A gondolkodásban odáig jutottam, hogy példával szeretnék elöl járni és teljesen őszintén elnézést kérek azoktól, akiket megbántottam” – mondta Szujó, aki a továbbiakban a távozás hétvégéjén történteket egy autóversenyző banális hibájához hasonlította.”

Szujó Zoltán az M4 Sport stúdiójában kért elnézést

Szujó Zoltán: „Elnézést kérek azoktól, akiket megbántottam!”Korábbi kollégánk volt szerda reggeli Sporthíradónk vendége, a teljes beszélgetés itt megtekinthető: http://bit.ly/2tF8Ko8

Közzétette: M4Sport – 2020. január 21., kedd

A riporter nem szakadt el az autóversenyzéstől. A kommentátort az Innovációs és Technológiai Minisztériumot vezető miniszter, Palkovics László, kérte fel, hogy legyen egy csapat tagja, amely megalkotja a magyarországi autó-motorsport fejlesztési stratégiát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek