Aktuális

Schobert Norbi: Az igazság fájdalmas

Bors

Létrehozva: 2020.01.22.

Schobert Norbert továbbra is vállalja kijelentését, szerinte félreértették őt az emberek. Az igazság utat tör magának – vallja.

Brutálisan felkavarta az internet állóvizét Schobert Norbi azzal, hogy kimondta a véleményét: úgy gondolja, számos házasság azért végződik válással, mert a nők évekkel a szülés után sem fogynak vissza az eredeti testsúlyukra.

A Facebookon videóban fejtette ki, hogy nem a nemrégiben szült anyákról beszél, hanem azokról, akik hosszú ideje, tartósan extrém kövérek. A neten elszabadultak az indulatok, erről szóló videóját pár óra alatt 700 ezren nézték meg, és több mint 12 ezren szóltak hozzá. Számos ismert ember kérte ki magának Norbi gondolatait, például Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor, Tóth Vera, de még Kulcsár Edina férje, Csuti is.

A celebek nem fukarkodtak a negatív jelzőkkel, ahogyan a kommentelők sem. Még online tüntetést is szerveznek, a frissen szült anyukák pedig Tóth Gabival az élen büszkén mutatják kerekded formáikat, és beszélnek arról, hogy párjuk így is szereti őket. Norbi szerint csak kimondta azt, amit senki nem mer.

– Azt mondtam, hogy nagyon sok a válás azért, mert a felek tartósan elhíznak a rossz életmód és a helytelen táplálkozás miatt. Nem közvetlenül a terhességre és a szoptatási időszakra gondolok, hanem az utána következô évekre. A férfiak vizuális típusúak, ha erotikáról van szó. Aki azt mondja, hogy ez nem igaz, az hazudik. Az ismeretségi körömben nyolc válás van most éppen azért, mert az egyik fél nem kívánja a másikat a tartós külalakváltozás miatt. Direkt elmondtam, hogy ma a nőkről beszéltem, holnap pedig a fér­fiakról fogok, mert ez mindkét nemnél előfordul. Miért kéne bocsánatot kérnem? – mondta el a Borsnak Norbi, aki nem gondolta volna, hogy még olyanok is magukra veszik a kijelentését, akikre nem is vonatkozik.

Bárki posztolt ezzel kapcsolatban, rekordnézettséget és hozzászólást produkált a közösségi oldalakon.

–  Brutális nézettséget csináltam, és sokan felültek a „lájkvonatra”. Nekik is gratulálok ehhez, ez egy ingyenes vonat, élvezzék az utazást, és profitáljanak belőle. Én csak annyit kérek, hogy amit elmondtam, azt tessék úgy érteni, ahogyan mondtam, és nem beleképzelni minden mást! Nem beszéltem a terhességről, se az anyák értékeléséről. Se megcsalásról, és még csak nem is személyeskedtem. Ehhez képest mindenki vállalhatatlan stílusban kezd el személyeskedni. Nem az én állításom, hogy sok házasság megy tönkre azért, mert a terhesség után a nők elhíznak és hosszú távon úgy maradnak. Ez tény. Ott a hiba, hogy nem merte eddig kimondani senki. Abban hiszek, ha az igazság fáj is, utat tör magának és célba ér– mondta el Norbi, aki ezúton is kér mindenkit, hogy az egészsége, a saját jó közérzete és a párja miatt is igyekezzen tartani a súlyát.

– Lehet tüntetni, bojkottálni, vállalom a véleményem. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek