Aktuális

Megcsonkította és megette áldozatait a tanár - 18+

B. B.

Létrehozva: 2020.01.04.

Sorozatgyilkos, nekrofil és kannibál is volt a legismertebb szovjet szörnyeteg, Andrij Csikatilo. 53 gyilkosságot sikerült rábizonyítani, de ennél valószínűleg sokkal több áldozattal végzett.

Még tárgyalásán is ketrecbe zárva tartották a rosztovi rémként elhíresült szörnyeteget, Andrij Csikatilót. A férfira 53 ember meggyilkolását sikerült rábizonyítani, de ennél sokkal többekkel végezhetett. Köztük a fiatal magyar anyukával, Varga Ilonával is, aki borzalmas szenvedések után halt meg a szovjet hasfelmetsző kezei között.

Az ukrán származású Csikatilo borzasztó körülmények között nőtt fel: a legpusztítóbb éhínség és a kegyetlen család is beárnyékolta gyermekkorát. Bár ő maga többször állította, hogy az éhezés legsötétebb órái­ban a falubeliek megették a testvérét, erre nem találtak bizonyítékot. Sátáni anyja nyomása alól kikerülve egy ideig úgy tűnt, tisztes állampolgár lesz belőle: rosztovi tanárként dolgozott, megházasodott, és két gyereke született. Bár ekkor is furcsa volt a viselkedése és a szexualitása, a felesége nem gyanakodott, pedig rémtettei elkövetése alatt végig otthon lakott.

Egészen 1990-ig kellett várni ahhoz, hogy kiderüljön: a családapa és tanár bácsi álarca mögött egy valóságos rém lappang. 42 évesen, 1978-ban gyilkolt először, egy kislányt fojtott vízbe. Ezután egyre jobban belelendült a kegyetlenkedésbe, áldozatait megkínozta, kivégezte, majd megbecstelenítette, legtöbbször pedig evett is belőlük. A hatóságok és az akkori rendszer hibái miatt a gyilkosságokat sokáig nem kapcsolták össze, csak 1990-ben fogták el, akkor 56 gyilkosságot beismert, de csak 53-at sikerült rábizonyítani. A valóság azonban még ennél is megrázóbb lehet, a tényleges számokra azonban sohasem derült fényt. 

A férfi egyik áldozata különösen sokkoló nekünk, ugyanis ő egy 19 éves magyar kismama, Varga Ilona volt. Az egyéves gyermekét nevelő fiatalasszony Rosztov környékén tanult, és 1989. augusztus 9-én ismerkedett meg a szovjet mészárossal egy buszon. Csikatilo a buszút után valamilyen ürüggyel egy erdőbe csalta, ahol mint minden áldozatát, megkínozta, meggyilkolta, megbecstelenítette, majd megcsonkította. Ilonának elképesztő kínokat kellett kiállnia, és úgy tudni, gyilkosa evett a kivágott méhéből.

A mészárost végül 1993-ban kivégezték. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek