Aktuális

Végzetes tréfa Nagylókon: miniszteri elismerést kapott a gyanúsított

Bors

2019. december 3. kedd 04:20

A faluban köztiszteletben álló ember eszelhette ki azt az abszurd poént, ami egy ember életét követelte csütörtök hajnalban Nagylókon. A gyanúsított önkormányzati képviselő, aki közvetlen főnökeként osztotta a munkát az áldozatnak.

Nem csillapodnak a kedélyek azon a Fejér megyei településen, ahol néhány nappal ezelőtt a kocsma teraszán szigetelôszalaggal egy székhez kötöttek egy ré­szegen alvó négy­gyermekes apát.

Mint megírtuk: Göbölös Zsolt kihűlt holttestére tíz órával később, hajnali négy után találtak. Az elképesztő esettel kapcsolatban egy 30, egy 32 és egy 37 éves helybélit gyanúsítottak meg gondatlan em­beröléssel. Egyikük éppen az az önkormányzati képviselő, aki a közmunkásként dolgo­zó áldozattal napi kapcsolatban állt.

Nem cáfol a képviselő 

A harmincesztendős férfi 2014 óta testületi tag, a település futballcsapatában is játszik egy ideje. Néhány éve még belügy­miniszteri elismerést is kapott a település sikeres közmunkaprogramjáért, amiben a megkötözve magára hagyott Zsolt is dolgozott. Az érintett képviselőt a Borsnak tegnap délelőtt sikerült elérnie telefonon. A 30 éves férfit szembesítettük a gyanúsítással, kértük, hogy mesélje el, hogy a saját szemszögéből pontosan mi és miért történt, de udvariasan visszautasította az érdeklődésünket. Semmit nem cáfolt, de mint fogalmazott: a folyamatban lévő ügy miatt nem kíván nyilatkozni. Arra a kérdésünkre sem reagált, hogy az áldozat családja számíthat-e a megkeresésére, esetleg a bocsánatkérésére.

Tisztelte a főnökét

– Hallottuk, hogy róla van szó, de nem akartam elhinni, egyáltalán nem ilyennek ismertük. Sőt még most sem fér a fejembe, hogy éppen ő hogy tehette meg ezt velünk – fakadt ki a Zsolt gyermekeit négy éve a sajátjaiként nevelő Török Ra­móna.

A szerencsétlenül járt édesapa napi munkakapcsolatban állt az egyébként szintén többgyerekes gyanúsítottal, hiszen ő osztotta ki neki minden reggel a feladatot a hivatalban.

– Zsolt szerette és tisztelte ezt az embert, ezért nekünk ez most különösen nagy csalódás. Ezek szerint teljesen félreismertük – tette hozzá a megtört családtag.

Öt évet kaphat

Az RTL Híradó információi szerint az érintett képviselő a történtek után együtt utazott volna egy külföldi útra a polgármesterrel, de a rendőrök az utolsó pillanatban elvitték kihallgatásra.

– Hihetetlen, hogy képes lett volna így elmenni. Talán akkor még nem tudta, hogy mivel végződött a szórakozásuk. Azt is mondják a faluban, hogy a férfi már nem volt ott, amikor lekötözték, mások szerint pedig éppen ő volt az ötletgazda. Nem tudjuk, mi lehet az igazság, de jó lenne tisztázni – sírta el magát Zsolt gyerekeinek keresztanyja.

Úgy tudjuk, a szerencsétlenül járt 42 éves férfi édesanyja most hazautazik Sop­­ronból, hogy együtt intézkedjenek a méltó búcsúztatásról. Gondatlan emberölésért a gyanúsítottak egytől öt évig terjedő szabadságvesztést kaphatnak. A nagylóki polgármestert tegnap egész nap próbáltuk elérni, ám hivatalában elhárították érdeklődésünket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiadták a figyelmeztetést: óriási viharok lesznek éjszaka!

origo.hu

Meztelenül jógázik a hatalmas mellű Playboy-modell - fotók

borsonline.hu

Újabb tragédia történt a Balatonon: egy holttest lebegett a vízen a strandnál

hirtv.hu

Alaposan kiszúrt Baranyi Krisztina Kálmán Olga férjével

ripost.hu

Egyszerre jön az áldás: Óriási kánikula, vihar és tomboló szél

magyarnemzet.hu

Horner: A bíróságon dőlhet el a világbajnoki cím sorsa

vg.hu

Betilthatják az abortuszt az USA államainak felében! Rengeteg a tüntetés!

lakaskultura.hu

Felújítás és vagyonok költése nélkül is trendi otthon: mutatjuk, hogyan!

origo.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

mindmegette.hu

3 recept GYOZA gombóccal, ami azonnal a család kedvence lesz (x)

borsonline.hu

Kiderült, ki halt meg a Ferihegyi Repülőtérnél történt tragédiában

origo.hu

Horvátország tele van természettel…(x)

További cikkek

Időjárás

Brutális ami jön: Berobban a kánikula a hétvégén, akár 35 fok is fok is lehet

Bűntény

Kukába dobta kisunokája holttestét a horrormama