Aktuális

Turisták kedvenc helyén ásta el a fegyvert D. Csaba

Bors

Létrehozva: 2019.11.22.

Naponta több százan is átsétálhatnak azon a budapesti, turisták által is közkedvelt területen, ahol az alvilág bérgyilkosa, D. Csaba elrejtette gyilkos fegyverét.

Forrás: kékfény

Maffiafilmekre hajazó leszámolásban vesztette életét az a magyar vállalkozó, akinek a holttestére tavaly szeptemberben találtak rá a fővárosban, az újpalotai Pólus Center mögötti területen.

A gyanú szerint D. Csaba 11 kiló kokaint kínált eladásra a 49 éves vállalkozónak, de miután V. László rájött, hogy a drog helyett édesítőszer van a csomagokban, a szerb-magyar kettős állampolgárságú férfi lelőtte. A 38 esztendős, csantavéri születésű D. korábban azt mondta, jogos vé­delmi helyzetben cselekedett, ha nem ő lő, vele végeztek volna. Korábbi ígéretét be­váltva tegnap végre elárulta budapesti rejtekhelyét.

– Már korábban is említette a rendôröknek, de most megjelölte a gyilkos fegyver jól körülhatárolt helyét. A pisztolyt egy hangtompító társaságában egy budapesti, turisták által is sűrűn látogatott helyszínen, egy belvároshoz közeli közterületen ásta el – magyarázta a Borsnak dr. Tran Dániel, D. Csaba védője.

D. Csaba a korábbi vallomásában elismerte a magyar gyilkosságot, de a tegnapi meghallgatásán utalt arra, hogy nem minden úgy történt, ahogy azt korábban előadta. A letartóztatásban lévő férfi szerette volna, ha már tegnap megmutathatja a rendőröknek az elásott tárgyakat, de a magas biztonsági kockázat miatt erre még nem került sor.

A bérgyilkos magyar párját egyébként csalással gyanúsítják, a nyomozók szerint ő is segédkezett az egyenként egykilós kamu­drogcsomagok elkészítésében. A hidegvérű Csabát egy holland emberöléssel is meggyanúsították, de a jövőben egy szerb leszámolást is a számlájára írhatnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek