Aktuális

Több mint 20 kilométeren keresztül menekült a kamasz, miután a szeme előtt kivégezték a családját

Bors

2019. november 12. kedd 20:00

Esküvőre tartott a család, a szertartásra azonban már sohasem értek oda...

Brutális mészárlás történt Mexikóban a múlt héten: egy népes család esküvőre igyekezett, amikor fegyveresek a semmiből rajtuk ütöttek. Összesen három nő és hat gyermek vesztette életét - egy 13 éves kamasz hősiességének köszönhetően pedig nyolc gyermek túlélte a kivégzésszerű támadást.

A sokakat megmentő Devin Langford később részletesen beszámolt arról, hogy szinte az egyik pillanatról a másikra találták magukat a földi pokol közepén. Miután a fegyveresek tüzet nyitottak rájuk, az egyik autó lángra kapott. A benne ülőknek esélye sem volt a túlélésre. Devinék autója leállt, és nem akart elindulni. Édesanyja imádkozott, a támadók azonban nem kímélték: a kamasz szeme láttára végezték ki nem csak az asszonyt, de a fiú hároméves és 11 éves öccsét is.

Devin végül a többi gyerekkel együtt a közelben elrejtőzött, majd menekülni kezdtek - rajta kívül azonban szinte mindenki súlyosan megsérült. 8 hónapos öccsét mellkason, 14 éves nővérét pedig lábon lőtték. Egy másik - kilencéves - lányt karon, egy négyéves kisfiút hátba lőttek. Devin egy idő után úgy döntött, a sebesülteket elbújtatja, és egyedül vág neki segítséget keríteni. Több mint 22 kilométeren keresztül menekült, mire talált valakit - számolt be a megrázó esetről a CrimeOnline.

Rejtély, miért támadtak

A kegyetlen mészárlásban összesen kilencen vesztették életüket. A legfiatalabb áldozat egy csecsemő ikerpár volt. A hatóságok szerint a bűnbanda véletlenül támadta meg az amerikai-mexikói kettős állampolgárságú családot. Szerintük egy másik kartel tagjait akarták kivégezni. A gyászoló rokonok szerint azonban igenis ők voltak a célpontok - csak azt nem tudják, miért.

Ezt látszik alátámasztani, hogy az egyik anya kiszállt a kocsiból, a karját feltartva, hogy lássák: fegyvertelen és kisgyerekek utaznak vele - a támadók mégis tovább tüzeltek. Emellett a menekülő gyerekekre is lőttek. Valóságos csoda, hogy nyolcan mégis túlélték. Közülük csak a saját édesanyjának kivégzését végignéző Devin, valamint egy hatéves kisfiú - aki ugyancsak a rokona - úszta meg komolyabb sérülések nélkül.

Egy másik rokon szerint a család megtámadása csali lett volna, amivel a bűnszervezet egy rivális kartelt szeretett volna előcsalogatni.

További cikkek

Szörnyűség

Kislányával együtt elraboltak és megerőszakoltak egy kaposvári nőt

Szexi

Letapasztotta a mellbimbóit, így már nem tiltja le az Insta Barbit

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

borsonline.hu

Felháborító taplóság: Fellépése közben sörösüveggel dobták meg Tóth Gabit

mandiner.hu

Hodász: Nem tudom, hogy valóban létezik-e meleglobbi

szoljon.hu

Elhunyt Szatmári Imre, a szolnoki gasztronómia kiválósága

nemzetisport.hu

Aus. Open: Bondár Anna–Anasztaszija Pavljucsenkova – élőben az NSO-n!

vg.hu

Home office-ban van? Így alakul a távmunka költségtérítése

borsonline.hu

„Sikítást hallottam” – nem tudta megmenteni az édesapa a két gyermekét és feleségét

borsonline.hu

Letapasztotta a mellbimbóit, így már nem tiltja le az Insta Barbit

vg.hu

Letartóztatták az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

origo.hu

A lehető legkegyetlenebb hazugsággal akart pénzhez jutni egy anya