Aktuális

Döbbenetes mennyiségű méreggel végezte ki férjét a hűtlen győri asszony

Bors

2019. november 24. vasárnap 08:30

Harminc évnyi házasság után fiatal szeretőjéhez akart költözni egy győri asszony, ezért méltatlankodó férjét altatókkal és ipari mennyiségű káliumtablettával végezte ki. N. K. most életfogytiglani börtönnel számolhat.

Forrás: Pixabay

A házasság három közösen töltött évtized után megromlott, az asszony 2014-től társkeresőkön ismerkedett, többször is félrelépett. 2018-ban végül végső döntésre jutott, miután egy húsz évvel fiatalabb férfiben megtalálta új szerelmét.

Az asszony közölte férjével, hogy el akar válni, a férfi azonban hallani sem akart erről, arról sem, hogy kiköltözzön közös otthonukból. A nő ezek után határozta el, hogy végez párjával, méghozzá gyógyszerek segítségével.

Valóságos ámokfutásba kezdett: először pulzusszabályozó gyógyszereiből adott neki hatalmas adagot, ezekre azt hazudta, hogy vitaminok. A férfi ekkor – bár az agya elborult, hallucinált, tört és zúzott – nem halt bele a túladagolásba. Felesége így ismét próbálkozott: ekkor fürdőző férjének öt altatót adott, miután ez nem ütötte ki, újabb ötöt vetetett be vele, majd a kábult férfit megpróbálta a kádban víz alá nyomni. Az asszony terve ezúttal is kudarcot vallott, ugyanis nem bírt exe testi erejével.

Harmadszorra már patikus ismerőséhez fordult, akitől vett három doboz, azaz összesen 90 darab kálium-R tablettát. Otthon először ismét altatókkal bódította el a férfit, aztán a káliumból nem kevesebbet, mint 75-öt erőszakolt le a torkán hidegvérrel, majd szó nélkül magára hagyta a haldokló férjét, és dolgozni ment. Munkából csak hat órával később ért haza, ekkor férjének már csak a holttestét találták meg. Azonban kiderült, hogy a gyilkos tabletták hatása olyan erős volt, hogy a begyógyszerezés után már egy órával meghalt.

A nőre életfogytig tartó fegyházat kértek, ugyanis előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják, az ítéletre szerdán kerül sor. 

További cikkek

TRAGÉIDA

„Soha nem felejtem el a gázolaj szagát”- Kilencen haltak meg az M7-esen történt buszbalesetben

Sértés

Márki-Zay Péter nevetgélve beszélt arról, hogy sértegette a fogyatékkal élőket

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Márki-Zay kocsmában járt, számon kérték rajta az indiai szemműtéteket

borsonline.hu

Törölj mindent! – utasította diákját a vele szexelő tanárnő

origo.hu

Nyomozások és házkutatások a momentumos Cseh Katalin milliárdos korrupciós ügyében

magyarnemzet.hu

Kreml: Moszkvát aggasztja, hogy Washington fokozza a feszültséget

teol.hu

Tiltott eszközt használt a dámbika kilövéséhez a faddi férfi

nemzetisport.hu

DVSC: Tőzsér megerősítette, érdeklődtek Dzsudzsák iránt

vg.hu

Az eddiginél magasabb kamatprémiumot fizet a Prémium Magyar Állampapír

origo.hu

Luxusprostituáltak, szexbotrányok - és a végén jelöletlen sír

ripost.hu

Itt vannak az első fotók a XXII. kerületi halálos balesetről

origo.hu

Hihetetlen izgalmak után dőlt el az elődöntőbe jutás a skandináv rangadón a kézi-Eb-n - videó