Aktuális

Angelina Jolie munkáját folytatja Csősz Bogi

K. Sz.

2019. november 2. szombat 14:00

A híres dal szerint harcban soha nem gyenge a nő, és ez a megállapítás fokozottan igaz Csősz Boglárkára. A luxusfeleség az élet több területén bizonyított már eddig is, néhány hó­nappal ez­előtt azonban súlyos döntést kellett hoznia: a török válság miatt be kellett zárnia sikeres luxuskozmetikai cégét, megválva két tucat munkatársától.

Forrás: Zsolnai Péter

A kudarctól azonban nem tört le, hanem még nagyobb energiákkal kereste az új kihívásokat, amelyek a cannes-i nemzetközi televíziós vásáron jöttek vele szembe.

– Korábban is filmproducerkedtem már, mindig is közel állt hozzám ez a feladat. Több mint száz találkozón vettem részt a négy nap alatt a vásáron, elképesztően kimerítő volt, mivel a török partnercéggel formátumokat és végleges produktumokat is  vásárolunk és eladunk. Célunk, a török sorozatokat be­hozni Magyarországra és más balkáni országokba, valamint le is gyártani azok helyi verzióját – mesélte lelkesen Bogi.

Harcos énje azonban nemcsak az üzleti életben mutatkozik meg: az ENSZ jószolgálati nagyköveteként többek között az Oscar-díjas Angelina Jolie-hoz hasonlóan járja a világot és igyekszik felhívni a figyelmet a nők jogaira.

– Legutóbb Moldovában jártam, ahol még tabu a női menstruáció és a korai védekezés, ezért nagyon magas a tiniterhességek száma. Sokkoló adat, de hivatalosan a fiatal lányok 12 százaléka, valójában azonban legalább minden ötödik  átesett már egy terhességen 19 éves koráig.

Nem tudnak továbbtanulni, a legtöbbjük szülei külföldön dolgoznak, a nagyszülők pedig kevésbé tudnak hatni rájuk. Ki vannak szolgáltatva, és akkor még nem is beszéltünk az ellenük elkövetett fizikai vagy szexuális erőszakról. Ezen sürgősen változtatni kell – osztotta meg tapasztalatait Bogi, aki hamarosan a török nők jogai mellett szólal fel Nairobiban.  

– Törökországban is igen súlyos a helyzet: szexuális erőszak, rengeteg megszakított terhesség, komoly higiénia problémák veszélyeztetik a nőket. A célom, hogy a kismamák egészséges babákat hozzanak a világra és a terhességek tervezettek legyenek. A tervek szerint a közeljövőben Romániában, Ukrajnában és Magyarországon is felszólalok majd a nők jogaiért – tette hozzá a luxusfeleség.

További cikkek

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Tragédia

Megrázó részletek a nyíregyházi tragédiáról: a hátsó szélvédőn repült ki a szörnyethalt 22 éves anya

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Ezzel az autócsodával ment edzésre Dzsudzsák Balázs Debrecenben - fotó

888.hu

Hírességek lobbiznak gyerekek hormonkezeléséért

origo.hu

124 mérges kígyóval körbevéve találtak holtan egy férfit az otthonában – videó

vg.hu

Annyi a pozitív Covid-teszt a szomszédban, hogy már a külföldi laborok elemzik

zaol.hu

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

origo.hu

Luxusautójával ment edzésre Dzsudzsák Balázs - kép

szon.hu

Szörnyethalt Nyíregyházánál: percekkel a tragédia előtt tette ki kétéves kisfiát (videó)

vg.hu

Kiderült a halál oka, koronavírusban hunyt el Meat Loaf

origo.hu

Apáti Bence: Így lapítanak a Telex, 24, 444, Hvg őrkutyái