Aktuális

3,5 milliót ért Momoa medvéje

Bors

Létrehozva: 2019.11.28.

Tapintható volt Andy Vajna hiánya a keddi IX. Jótékonysági Maciaukción. Jóval kevesebb híresség tette tiszteletét a Premier Kultcaféban, mint az előző évben.

Forrás: Vaskó Tamás

Mielőtt Kárász Róbert elindította volna az aukciót, levetítettek egy kisfilmet a filmmogulról. Az idei árverés Andy Vajna emlékének szólt. Elsőként B. Tóth László macija és az a Shure mikrofonja került kalapács alá, amivel a karrierjét kezdte. Hacki Tamás, aki szintén jelen volt a rendezvényen, Ausztrá­liában vett koaláját és néhány történelmi jelentőségű személyes tárgyat ajánlotta fel. A „füttyös” fül-orr-gégész professzor annyi­ra ragaszkodott gyermekei ma­cijához, hogy arra kérte a jelenlévőket, ne licitáljanak.

Nyil­ván viccelt, mindenki nevetett, Kárász Robi is, aki azért megkérte, hogy ezt fejezze be. Végül a zsebébe nyúlt, és ő szerezte meg Hacki Tamás ereklyéit, 650 ezer forintért. Rost Andrea a norvég Szöszi Macit ajánlotta fel dedikált cédével, és meghívóval a jubileumi koncertjére, ami 1,3 millióért ment el.

Furka Zsuzsa Londonban él, ő egy Törőcsik Mariról készült festményt ajánlott fel, ami 1,1 millió forintért kelt el. A művész megígérte, hogy segít annak az étteremnek a dekorálásában, amire az aukción gyűjtött a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány. Ez óriási dolog, ugyanis Zsuzsa festette Elton John kastélyát, és George Harrison házát is. Hogy mit, arról nem beszélhet, mert titoktartási szerződést kellett aláírnia.

Mackók pénzben

A sportlegendák, Babos Tímea, Kiss Gergely és Wichmann Tamás mackóiért is erős licitálás folyt. A teniszezőnőét 2,5 millióért, a vízilabdásét 2 millióért, a kenus legendáét 1,1 millió forintért vitték el.

Jason Momoa magához illő, méretes medvét ajánlott fel, ami rekord­áron, 3,5 millióért talált új gazdára. Nem sokkal maradt el tőle a magas, szőke férfi, Pierre Richard mackója, amit 3 millióval ütöttek le. Összesen 19 millió forint gyűlt össze, ami kevesebb a tavalyi 44 milliós rekordnál.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek