Aktuális

Sztárügyvédnő védi a Zsuzsát feldaraboló osztrák kannibált

Bors

2019. augusztus 27. kedd 21:00

Hátborzongató részleteket osztott meg a Borssal a magyar asszony, akinek Bécsben élő lányát egy elmebeteg férfi, az osztrák kannibálként elhíresült Alfred U. ölte meg. 

Mintha egy horrorfilm képkockái elevenednének meg: Alfred U., az osztrák kannibál élete és gyomorforgató tettei felülmúlják a legdurvább mozit is. 

A most 67 éves férfi számtalan nőt kínzott és erőszakolt meg, végül a magyar R. Zsuzsanna kegyetlen megöléséért kapta meg sírig tartó büntetését. 

Tinédzserként is nőket erőszakolt

Már fiatalkorában is hátborzongató tettekre vetemedett Alfred U.: alig 17 évesen megerőszakolta 25 évvel idősebb barátnője lányát, majd egy tinit próbált késsel szexre kényszeríteni. Ez még csak a kezdet volt, életének nagy részét ezután is sitten töltötte. Először elrabolt, kutyapórázzal ki­kötözött, és egy álló napon át kínzott és erőszakolt egy stoppos lányt, ezt követően pedig egy ve­télytársát verte félholtra baltával, akinek a barátnőjét megerőszakolta, mellbimbóját leharapta. 

Bár ekkor 9 évre leültették, semmi nem változott, szabadulása után egy magatehetetlen prostituáltat erőszakolt meg. Bár ezután a pszichiáterek is belátták, hogy menthetetlen szadista, 2016-ban mégis úgy vélték, hogy az elvetemült kannibálban csitult az agresszió. Elbocsátották a pszichiátriáról, ekkor még nem sejtették, hogy őrületes hibájukért egy magyar nő, R. Zsuzsanna fizet majd az életével. 

Vágóhíd a bécsi lakásban

Zsuzsa és Alfred Bécsben ismerkedtek meg, mint minden nőtöl, a férfi Zsuzsától is szexet akart. Ő azonban nem volt erre hajlandó, csak nevetett az ajánlaton, mire Alfredból előtört az őrült szadista: lemészárolta, feldarabolta Zsuzsát, a holttest egy részét a fagyasztóba tette, hogy később levest főzzön belőle, a torzót pedig a Fertő tóba dobta. A kannibál bécsi lakásán valóságos vágóhídra leltek a zsaruk: a fürdőszobában, a konyhában, a húsbárdokon, a húsdarálón és egy kalapácson is vérnyomokat találtak, a fagyasztóból pedig Zsuzsa darált teteme és felkockázott teste került elő.

A lány édesanyjának, Nagy Zsuzsannának a lelke azóta sem nyugodhat.

– Mindennap gondolok rá, igaz, a bécsi sírjához eddig csak egyszer tudtam kimenni. Ennyi idő után sem tudom felfogni, hogy hibázhattak ekkorát a hatóságok. Ha nem engedik el, a lányom ma is élne – mondta könnyes szemmel az asszony, aki emberfeletti lelki erővel, de végigülte a férfi bírósági tárgyalását. – Szembe kellett néznem ezzel a vadállattal. Tizenöten hozták a tárgyalóba, az első benyomásom az volt, milyen kicsi – idézte fel a pert a Borsnak a gyászoló édesanya. Az asszony többször is rosszul lett, ki kellett vinni a tárgyalás alatt.

– Nem tudtam végighallgatni, amit művelt. Mégis, muszáj volt végigcsinálnom a lányomért, de volt egy videó, amit már én sem tudtam végignézni – mondta elcsukló hangon az asz-szony.

Sztárügyvéd védi Alfred U.-t

A férfit első fokon életfogytiglani börtönre ítélték, de az ügy-nek még nincs vége.

– Az utolsó in­formációm az, hogy fellebbeztek. Már az felháborított, hogy egy női sztárügy-véd védi őt, de különösen az, hogy annyit mondott: védence beteg, ezt el kell fogadni. Hogy fogadnám el, megölte a lányomat! Belegondolni sem merek abba, hogy egyszer talán kijöhet. Ha igen, nincs igazság – kiáltotta az asszony felháborodva. A jogerős ítélet kimondásáig kártérítést sem kap.

– Csak akkor lesz erre esélyem, ha jogerős ítélet születik, az unokám pedig semmit nem kap. Pedig ő is súlyos traumán esett át. Bár azt nem tudja, hogyan halt meg az édesanyja, de biztos sejt valamit, ugyanis a magatartása megváltozott, viselkedési zavarai vannak – tette hozzá az asszony. 

További cikkek

Kellemetlen

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

Baleset

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Márki-Zay Gulyás Mártonról: Ő nyíltan meleg, és szerintem kommunista. Nagyon szeretem!

metropol.hu

Hidegfront tarolja le az országot, durva viharral érkezik a havazás

origo.hu

Filmbe illő autós üldözés volt Debrecenben, azt is felvették, ahogy leteperik a rablókat - videó

magyarnemzet.hu

Így dől meg a kormánypárti médiatúlsúlyról szóló narratíva

kemma.hu

Elhunyt a nagybetűs tatai háziorvos, Dr. Sopov Krszto

origo.hu

Gombócérés a torokban: az izmok ellazítása is segíthet

nemzetisport.hu

Videó: a svéd kézisek odébb tették a rossz helyen parkoló autót Budapesten

origo.hu

Felszámolják a Los Angelesben éktelenkedő olajkutakat

mandiner.hu

Bajkai István helyett Kovács Balázs Norbert indul Erzsébetváros/Terézvárosban

ripost.hu

„Szia drágám, délután jövök érted!” – Így segíthetsz a 3 évesen árván maradt Dávidnak

origo.hu

Mozikban Mel Gibson és Sean Penn régóta várt filmje - videó