Aktuális

Kutyaürüléket etetett gyerekeivel a horroranya, mégis megúszta a börtönt - 18+

Bors

Létrehozva: 2019.08.28.

Felfoghatatlan rémtetteket hajtott végre, mégis egész olcsón megúszta...

Csecsemőkoruktól kezdve hanyagolta el gyermekeit az a 34 éves anya, akinek ügyében most mondta ki a bíróság az ítéletet: sokakat megdöbbentett, de rémtettei ellenére az asszonynak nem kell börtönbe vonulnia.

Az oklahomai Mary Elizabeth Moore öt- és hároméves gyermekére szörnyű állapotban találtak a hatóságok: mindkettejükön látszott, hogy hosszú ideje elhanyagolták és bántalmazták őket, így mindkettejüket azonnal kórházba szállították, ahol eleinte csövön keresztül kellett táplálni őket. A nagyobbik alig volt 12 kilogrammos (az egészséges testtömeg 19-21 lenne), míg a kisebbik egy picivel volt több, mint 8 kilogramm - azaz közel a felét nyomta, mint egy egészséges, korabeli gyermek. A szakértők szerint a picik négy hónapos koruk óta nem kaptak rendesen enni - ugyanakkor a nagyobb gyermek az anya más szörnyűségeiről is beszámolt.

Elmondta, amellett, hogy szinte soha nem látta őket orvos, anyjuk kutyaürüléket etetett velük - melynek bizonyítékát az orvosok is megtalálták a gyerekekben végbélgiliszta formájában.

Moore-t bűnösnek mondta ki a bíróság, ám a börtönbüntetést megúszta: hét év felfüggesztettet kapott, valamint megtiltották neki, hogy a gyermekeivel találkozzon - írja a New York Post.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek