Aktuális

Fogócskázni hív a TV2

K.Sz.

Létrehozva: 2019.08.18.

Sztárok és sportolók is kergetik egymást ősztől a csatornán, míg a civilek kapusként vetődhetnek a labdákért Kasza Tibinél.

Forrás: Végh István

Igazi adrenalinbombával ér fel a TV2 őszi programja. A piacvezető műsorszolgáltató két évvel ezelőtti sikerműsorának folytatásával, az Ázsia Expresszel nyitja az őszi évadot augusztus 26-án este, amelynek újra Ördög Nóra a műsorvezetője. 

– Festői szépségű helyeken forgattunk abban a pokoli hőségben, ami tényleg mindenkit embert próbáló helyzetek elé állított olykor. Ázsia újra a varázslatos arcát mutatta nekünk, de be kell valljam, voltak nagyon megterhelő pillanatok műsorvezetőként és anyaként is. A forgatás tíz nappal tovább tartott, ezért Pali és a gyermekeim előbb hazautaztak, ami nagyon megviselt, de tudtam, ez a leghelyesebb döntés a számukra – mesélte Nóra. 

Az egzotikus fogócska után – amelyben többek között részt vesz Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, a Liu testvérek, Janicsák Veca és férje, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti – hétköznap esténként Kasza Tibi mozgatja majd meg a játékosok elméjét és testét a Kapj el, ha tudsz! nevű vetélkedőben.

Itt az indulóknak a tudás mellett fürgeségre és szerencsére is szükségük lesz, ha nem akarnak üres kézzel távozni a stúdióból. Majd jön a Sztárban sztár leszek!, ahol Tóth Gabi például már mesterként jelenik meg. A kergetőzés azonban ezzel nem ér véget, ugyanis már javában zajlanak az előkészületei a Catch! – Úgyis utolérlek! című műsornak, ahol sportolók és ismert emberek fogócskáznak majd egymással extrém körülmények között.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek