Aktuális

Egy koncertje után rosszul lett Kis Grófó, mentőt kellett hozzá hívni

Bors

2019. augusztus 27. kedd 07:53

Fellépése után az otthonából szállította mentő kórházba Kis Grófót

– Óriási nyomást éreztem a gyomromban, addig nem is tudtam, hogy létezik ekkora fájdalom. Nem tudtuk, mi okozhatja, mentőt hívtunk, és bementünk a kórházba, ahol alaposan kivizsgáltak – mesélte a Blikknek a zenész a történteket. A Bulibáró ezúttal igazán rászolgált a nevére, ugyanis az orvosok szerint valószínű, hogy túlzásba vitte a koncertezést. Annyi fellépést vállalt, amit a szervezete már nem bírt el.

– Kiderült, hogy valószínűleg a stressz és a teljes kimerültség okozta a bajt. Az orvosok szerint legyengülhetett az immunrendszerem, köszönhetően az elmúlt évek hajtásának. Beleköltözött a stressz a gyomromba – vallotta be őszintén Grófo, akit ugyan a fájdalmas görcsök elmúlta után hat-hét órával hazaengedtek az orvosok, de óvatosságra intették. 

A zenész rengeteget dolgozik, előfordul, hogy egy nap három fellépése is van, ami azt jelenti, kora délután elindul otthonról és csak reggel ér haza. Ez történt a néhány héttel ezelőtti rosszullétekor is.

– Ez a szokásosnál idegesebb este volt, mert nagy volt aznap a vihar és nem tudtunk úgy haladni, ahogy szerettünk volna. A szervező folyton hívott minket telefonon, merre járunk, de egyébként is az a típus vagyok, aki izgul fellépés előtt. Aggódom, hogy minden rendben van-e a technikával, hány ember jött el a koncertre, hogy fogadnak – mondta el, és hozzátette, ideje nagy részét autóban tölti, egy héten több ezer kilométert tesz meg sofőrjével, és emellé jön a rendszertelen étkezés.

– A családomnak is megígértem, megpróbálok lassítani, mert halálra rémültek. Édesapám is, aki a hír hallatán messziről rohant be hozzám a kórházba. A feleségemről nem is beszélve, ak a picivel otthon izgult értem - mondta Grófó.

– Az a baj, hogy nem szeretek csalódást okozni a közönségemnek, arról szó se lehet, hogy lemondjak egy bulit, és nemet is nehezen mondok. Van, aki egy évre előre foglalt le, mert a fiának az a vágya, hogy találkozzon velem a születésnapján. Egy ilyen apukának mit mondhatnék? – tette fel a költői kérdést Grófo.

Az énekes az eset óta vitaminokat szed, megpróbálja kerülni a stresszt. Az orvosoknak és a családjának is megígérte, hogy többet mozog majd, odafigyel az étkezésére és a megfelelő folyadékbevitelre, ám egyelőre képtelen elszánni magát, hogy kevesebb fellépést vállaljon.

További cikkek

Szexi

Letapasztotta a mellbimbóit, így már nem tiltja le az Insta Barbit

Gyász

Késelés a XVI. kerületben: Felesége előtt csuklott össze a szíven szúrt családapa

Ez is érdekelhet

life.hu

Szinte biztos, hogy elkapjuk a koronavírust, ha ebbe a helyzetbe kerülünk

kisalfold.hu

Gyalogost gázolt a vonat Győr-Ménfőcsanaknál

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Montenegró középdöntős; búcsúzott Szlovákia

origo.hu

Lezárultak a bértárgyalások a MÁV-Volán-csoportnál

borsonline.hu

„Sikítást hallottam” – nem tudta megmenteni az édesapa a két gyermekét és feleségét

nemzetisport.hu

FIFA-gála: Messi, Szalah vagy Lewandowski örülhet? – élőben az NSO-n!

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

origo.hu

Óriási dráma: Kiesett az előző Európa-bajnokság elődöntőse