Aktuális

A Szűz jegyűek jó eséllyel munkahelyi afférba kerülhetnek, az Ikreknek pedig nagy szerencséje lehet a szerelemben – ezt üzenik a csillagok a héten

Papp Gréti

2019. augusztus 20. kedd 15:45

A harmonikus Merkúr-Jupiter rezgések az ünnepen optimista, bizakodó hangulatról gondoskodnak: ebben az időszakban könnyen megy a meggyőzés, jó hírekre, előnyös ajánlatokra számíthatunk, de érdemes a Last Minute utazási ajánlatokat is szemügyre venni. A bolygók utazási, hivatalos és jogi ügyekben is kedvező fordulatról gondoskodnak. A hét végén, amikor a Vénusz és a Mars együttállásba kerül a Szűz jegyében, a szerelmet összekötheti a munkával és az üzlettel.

Kos (03. 21-04. 20.)

Szerelem: ha sikerül jegyet szereznie valamelyik koncertre vagy színházi előadásra, feltétlenül menjen el a párjával. Maradandó élményben lesz részük. Ám ha egyik minden lében kanál munkatársa csak a kisujját nyújtja önért, fejest ugrik az ágyába, de talán egymást fogják segíteni, hogy sikereket érjenek el.

Karrier és pénz: nyertese lehet peres ügynek, és most érdemes mindenféle kockázatos vállalkozásba belekezdeni. Karrierjét új vágányra terelheti, de a hét végén legyen annyi esze, hogy munkahelyi viszonya ne veszélyeztesse a közös munkát. Ám ha a párjával dolgozik, nem kell a munkától elvonnia az idejét társkereső célokra.

Bika (04. 21-05. 20.)

Szerelem: annyira készült az ünnepre, jól bevásárolt, mindenkit meghívott, aki az ön számára fontos. S mivel önnek család nélkül mit sem ér egy ünnep, töltse velük a szabadnapokat. A hét végén akkor piheni ki magát igazán, amikor új és izgalmas élmények várják. Aktív pihenés, szex, kikapcsolódás, új szerelem!

Karrier és pénz: a pénzét olyasmibe fektetheti, ami biztos megélhetést jelent. Nem kell félnie, nem marad egyedül, családi és baráti segítségre egyaránt számíthat. Mindenki beleadja a tőle telhető legtöbbet. Ám ha üzletről van szó, térjen a tárgyra! Vendégelje meg az otthonában jövendőbeli ügyfeleit és befektetőit, hogy üzletet kössenek!

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Szerelem: a munkaszüneti napon és az ünnepen sok program közül válogathat, de ne csak a saját szórakozására gondoljon, keresse partnere kedvét is! A 21-e szerencsés nap lehet, ha valakit randevúra akar hívni. Azt viszont nem tartja elképzelhetőnek, hogy összeköltözzön egy kínosan rendszerető személlyel.

Karrier és pénz: képes lyukat beszélni főnöke vagy tárgyalópartnere hasába, és csak ön tudja, hogy miből is indultak ki. Egy együttműködésre alapozott vállalkozás sikere attól függ, milyen mértékben sikerül Önnek kiaknázni ezt a hajtóerőt. Ám ha lakásfelújítása során kötekedik az iparosokkal, nem lesz köszönet a munkájukban.

Rák (06. 22-07. 22.)

Szerelem: sokan udvarolnak önnek, sokan bombázták szerelmes üzenetekkel, s ön olykor bele is ment a játékba: néhány kétértelmű megjegyzés, azután ki-ki megy a maga útjára. Ám ez a kolléga vagy szomszéd azonban valahogy más. Ha valami a szívén van, amit meg akar osztani kedvesével, teremtsen rá időt.

Karrier és pénz: munkában, anyagiakban új lehetőség - munkaadója tisztességesen fizet, de cserébe el is vár valamit. A héten fektessen saját magába – iratkozzon be talán egy tanfolyamra, de figyeljen jobban pénzügyei kezelésére. Ha a hét végén elismeri, hogy vonzódik a főnökéhez, talán még a vacsorameghívását is elfogadja.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Szerelem: nagyvonalúsága lenyűgözi környezetét, az ünnepen és a hét első felében megengedhetnek maguknak egy külföldi kiruccanást. Nem árt, ha aktívan részt vesz partnere kedvteléseiben és sportjaiban – kérdezhet a kedvenc focicsapatáról és szórakozásairól. A kulcskérdés az ünnepnapokon a hozzáállása.

Karrier és pénz: öntudat és biztos fellépés, kockázatvállalás – ez legyen üzletpolitikájának és tárgyalásainak két alappillére. Gondolhat úgy a vállalkozására, mint állandó kihívásra, hogy elinduljon egy új pályán és meggazdagodjon… gyorsan! Ha azt akarja, hogy híres legyen vagy gyorsan pénzhez jusson, akkor tanuljon meg a hírekbe kerülni!

Szűz (08. 24-09. 23.)

Szerelem: ünnepre készül az ország, de ez nem akadályozza meg önt abban, hogy a hét első felét egy csendes helyen töltse. Ki a saját, ki pedig rokonai házában keres menedéket. Lehet, hogy az otthona makulátlanul tiszta, ügyesen beosztja a pénzt, ez azonban a hét végén nem elégíti ki társa érzelmi szükségleteit.

Karrier és pénz: bár sokan sürgetik, 22-ig ne adjon választ, ne adjon ki titkos információt, sőt, még azt se ígérje meg, hogy mikorra készül el a feladatával. Ellenőrizze, mi rejtőzik a szavak mögött, de előbb gondolkozzon, aztán beszéljen! Ha eddig nem fordult még elő, hogy összekeverte volna a szexet az üzlettel, most erre is sor kerülhet.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Szerelem: felüdítő lehet valakivel dolgoznia, akit szeret, de korábbi partnerével együtt dolgozni rendkívül fájdalmas lehet, különösen, ha a szakítás keserű volt. Ne menjen bele olyasmibe, ami kizárólag a partnere játékszabályai szerint bonyolódik, és ne kezdjen titkos viszonyt senkivel kizárólag az anyagi előnyök miatt!

Karrier és pénz: használja ki azokat a lehetőségeket, amelyeket támogatói biztosítanak Önnek! Ahogy ők is segíthetnek Önnek, Ön is segíthet nekik. Ha megfogadja támogatói bölcs tanácsait, gyorsabban eléri a céljait. Ám ha a párjának eszébe sem jut, hogy az anyagi gondjai iránt érdeklődjön, tisztázza, hogy mi az, amit a kapcsolatuktól vár!

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Szerelem: szívesen megvigasztalná egyik ismerősét azzal, hogy megérteti vele, jobban járnak, ha csak jó barátok maradnak. De nem meri megpendíteni a kényes témát, hiszen az ön érzelmei is túlságosan feldúltak. Ám a hét végén keresse fel a barátaival kedvenc helyeire, és döntse el, kivel akarja folytatni az életét!

Karrier és pénz: ha kinőtte jelenlegi feladatkörét, és tudja, hogy mennyit ér, akkor – valamilyen módon – jobban fizető munkát, nagyobb tiszteletdíjat fog kapni. Ne féljen megkérni a rég esedékes fizetésemelést, most meg is kapja. Ha bekapcsolódik valamilyen csoportos tevékenységbe - talán még házassági ajánlatot is kap.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Szerelem: ha sikerül elutazniuk a hosszú hétvégére valahová, remekül feloldódnak e pár nap alatt. Csodálatos kaland kínálkozik a hulló csillagok alatt, kedvese talán megmutatja önnek Európát Egyik munkatársával végletesen ellentétes ugyan a természetük, mégis valami ellenállhatatlanul egymáshoz vonzhatja önöket…

Karrier és pénz: tervei megvalósulásukhoz közelednek. Tökéletesen alkalmas a hét külföldi munkavállalásra, utazás vagy nyelvtanfolyam megkezdésére, szerződéskötésre, kényes helyzetek, peres ügyek tisztázására. Külföldi megbízója vagy felettese a tenyeréből eszik, de a hét végén ne kapja be a munkahelyén az önnek szánt horgocskát.

Bak (12. 22-01. 20.)

Szerelem: ha a munkája miatt utazik külföldre, ez nem lesz igazi vakáció, mert dolgozni fog, mégis tetszeni fog önnek. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen a nyári szabadságolások csúcsidejében van, amikor mindenki a kalandokat keresi. Párban? Kedvese örülne, ha magával vinné, még ha csak hivatalos útról van is szó.

Karrier és pénz: csak két módja van annak, hogy kikerüljön az adósságból: növeli az erőfeszítését, hogy nagyobb legyen a jövedelme, vagy takarékosabb legyen a kiadásaiban. Az adósság ledolgozása megnöveli üzleti érzékét. Ne hágja át a szabályokat, de ha külföldi rokonától csábító ajánlatot kap, hagyja magát rávenni az utazásra!

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szerelem: végtelenül okosnak képzeli magát, és azt gondolja, kettőjük közül egyedül ön látja helyesen, mi a legjobb a számukra. Családja és a cége érdekében egy jó könyvelő vagy üzlettárs segítségével, aki kívánja önt, megpróbál kievickélni az adósságból. Sőt, talán komolyabb érzelmeket is táplál iránta.

Karrier és pénz: csak akkor van értéke az ötleteinek, ha másokkal is megosztja azokat. Minden adott ahhoz, hogy partnerével vagy egyik barátjával közösen magánvállalkozást indítson. Ez az elrendezés különleges lehetőséget kínál mind a siker, mind a megvalósulás számára, de okozhat tekintélyes üzleti vagy magánéleti problémákat is.

Halak (02. 20-03. 20.)

Szerelem: a hét végén ne tápláljon hiú reményeket szexis megbízójával vagy vállalkozó társával kapcsolatban. Bárhogy bizonygatja, hogy nem féltékeny, a vak is láthatja, mennyire szenved a másik játékai miatt. Ha 24-e táján enged egy vastag pénztárcának, nehogy túlságosan követelőzően viselkedjen.

Karrier és pénz: jól vág az esze, és észreveszi az apró dolgokat is. Ügyesen motiválhatja kollégáit és főnökeit, tervei mögött fel tudja sorakoztatni őket. A hét második felében ne irigykedjen partnere vagy rokonai üzleti sikereire, de koppintson ellenfelei vagy üzleti riválisai orrára, hogy megértesse velük, nem ugrik be a trükkjeiknek.

További cikkek

Tragédia

Most jött: szörnyű tragédia történt az éjszaka Pécsen

Ez is érdekelhet

szon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

ripost.hu

Jégesővel és havazással érkezik a hidegfront az országba, ekkor készül lecsapni

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

vg.hu

Perre készül az Omega gitárosa

szon.hu

Tragédia: Elhunyt a nagykállói alapítvány elnöke

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: már 12 fertőzött van, a németek a visszalépést fontolgatják!

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 20.: a Szűz fontos tanulságokat kap a sorstól, a Bika szerencsés valamiben

borsonline.hu

Csepregi Éva: „Ilyenkor egy anyát nem lehet megállítani, a szívem romokban hevert”

vg.hu

Milliókat nyerhetnek a kisvállalkozások a ma nyíló pályázaton

origo.hu

Cseh László elmondta, mit gondol a szexuálisan bántalmazott Szilágyi Liliána ügyéről