Aktuális

Kulcsár Edina az anyukájával bulizik

Bors

Létrehozva: 2019.07.03.

Még alig nyitotta meg kapuit a Balaton leghíresebb fesztiválja, a Balaton Sound, az első fesztiválozók máris a birtokukba vették az idén még nagyobbra, kényelmesebbre és biztonságosabbra fejlesztett zamárdi strandot. A Balaton Sound tavaly 160 ezres rekordlátogatószámot hozott a szervezőknek, ezért ebben az évben komoly figyelmet fordítottak arra is, hogy ez az elképesztő nagyságú, bulizó tömeg a lehető legjobban, és közben a legnagyobb biztonságban érezze magát.

A szerda délelőtt a sajtónak szervezett bejáráson többek között Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán fesztiváligazgatók és a Safety First kampány szakértői: dr. Zacher Gábor toxikológus és dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus vettek részt.

– Leginkább egészség­pszichológusként leszek jelen végig a fesztivál ideje alatt – mondja a Borsnak Hevesi Kriszta. – A feladatom, hogy a Safety First nevű programban részt vegyek. Ez egy olyan kezdeményezés, amelyben nagy számú önkéntes lesz jelen a fesztiválon. Hozzájuk lehet fordulni, ha valakinek egészségügyi, vagy lelki problémája van.

A sajtótájékoztató kellemes meglepetése Kulcsár Edina szépségkirálynő, műsorvezető megjelenése volt, aki idén először dolgozik a fesztiválon, a saját fejlesztésű hajfonatait lehet kipróbálni. A munkában a ránézésre vele egykorú édesanyja segíti.

Összekötjük a kellemest a hasznossal, a fonatok miatt jöttünk ki elsősorban, de arra gondoltam, hogy végre anyut is elhozom bulizni.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek