Aktuális

Villámcsapás áldozata lett két zsiráf egy állatkertben

Bors

Létrehozva: 2019.06.13.

Forrás: Facebook

A borzasztó tragédia kivédhetetlen volt a gondozók szerint, akik teljesen összetörtek a tízéves nőstény, Lilly, és az egyéves hím, Jioni elvesztése miatt.

We are deeply saddened to share the passing of two of our giraffe due to a lightning strike. Lily and Jioni were in the...

Posted by Lion Country Safari on Tuesday, June 11, 2019

– Egy az egymilliárdhoz az esélye annak, hogy ez megtörténjen, de szegény, szeretett zsiráfjaink mégis a villámok áldozatai lettek. Mindent megteszünk azért, hogy kiderítsük, hogyan tudnánk megakadályozni a hasonló tragédiákat a jövőben. Borzasztóan lesújtott minket minden dolgozónkkal együtt ez a szörnyű tragédia – mondta a floridai Lion County Szafari Park szóvivője.

A hatalmas parkban az állatok szabadon mozoghatnak, és nem szokták őket behajtani vihar idejére, hiszen maguktól bemennek, ha úgy gondolják. Az állatokat ért balesetnek senki sem volt szemtanúja, csupán reggel találták meg tetemeiket a gondozók, akik teljesen magukba roskadtak a látottaktól. Az állatpatológus állapította meg, hogy villám végzett a zsiráfokkal.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek