Aktuális

Pedofil zaklatja Nagy Adrit

K. Sz.

2019. április 26. péntek 09:00

Durva fenyegetéseket kapott Nagy Adrienn egy ismeretlentől, aki az ő  nevében kommunikál a rajongókkal. Az énekesnő úgy véli, pedofil lehet a zaklató.

Forrás: Bors

Arctalan idegen él vissza Nagy Adri képeivel a Facebookon. A jelenség nem ismeretlen a sztárvilágban, ám az énekesnő esetében már veszélyessé vált. 

– Egy ideje azt láttam, hogy egyre több képemet tölti le és használja egy Laura nevű lány. A Facebook-profilja szerint 13 éves, ezért először nem tu­lajdonítottam neki jelentőséget, gondoltam, egy rajongóm. Ké­sőbb azonban észrevettem, hogy a teljes profilja az én képeimből áll, sőt az én nevemben kommunikál, ami igazán furcsa volt. Az ismerőimnek és a rajongóimnak is feltűnt a dolog, így közösen jelentettük az üzemeltetőnél – mesélte lapunknak Adri. 

A profil azóta eltűnt, ám a történet itt nem ért véget, ugyanis a színész-énekesnőt megkereste az ismeretlen, aki többször is durván megfenyegette. Az üzenetváltások során egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy nem egy rajongó tinédzserről van szó. 

– Visszaírt, és nyomdafestéket nem tűrő szavak kíséretében megfenyegetett, feljelent a rendőrségen, illetve azt is írta, jobb lesz, ha vigyázok magamra. Na­gyon megrémített, főleg azért, mert meggyőződésem, hogy nem egy 13 éves kislány áll a profil mögött. Szokatlan ismerősei voltak, a szóhasználata is felnőttes volt, illetve a profilján láttam, hogy számtalan pornográf oldalt kedvel. Erős a gyanúm, hogy egy pedofil állhat a háttérben.

– Ezért is készítettem az oldalamra egy videót, amely felhívja a szülők figyelmét a veszélyre és a fiatalokat is figyelmezteti: hiába látja ott egy sztár képét, nem biztos, hogy ő van a profil mögött, és nem tudhatják, mire akarja kényszeríteni valaki őket. Édesanyaként engem is aggaszt ez a jelenség, nem is tudom, mi lesz addigra, mire a gyermekem eléri azt a kort, hogy a közösségi médiához csatlakozzon – mesélte Adri.        

További cikkek

Időjárás

Most adták ki a meteorológusok: borzalmas, ami az ország felé tart

Ez is érdekelhet

metropol.hu

„Egy fejlett faj élt a Marson” – megdöbbentő bizonyítékokkal állt elő a kutató

likebalaton.hu

A Balatonnál is szép számmal számolhatunk fülesbaglyokat

travelo.hu

Elkészültek a látványtervek a Déli körvasút mentén születő zöldfolyosóról

magyarnemzet.hu

Márki-Zay Péter saját közönségének hozzátartóin viccelődött

szon.hu

Eltávolították a tetemeket a rakamazi Nagy-Morotva jegéről

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák a sírból jöttek vissza – elődöntősök

origo.hu

Hamarosan új utakon juthatunk el a Művészetek Völgyébe

mandiner.hu

Kötter Tamás (Facebook): Márki-Zayék csatlakozni akarnak Kövesiék ügyészségéhez

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

origo.hu

Kiszivárgott: éhező filmsztárok koldulnak egy piacon Észak-Koreában