Aktuális

Nászútján részegen leütötte a légiutas-kísérőket - Börtönt kapott a kőműves

Bors

Létrehozva: 2019.04.03.

Forrás: iStock (képünk illusztráció)

Túl az esküvőn és a lagzi feszültségén, a kora reggeli órákban lazított az ifjú férj a reptéren. A várhatóan hosszú és fárasztó út előtt még lehörpintett 4 korsó sört, majd ordibált és a repülőn leütött két utaskísérőt, akik figyelmeztették, hogy ne elektromos cigarettázzon a fedélzeten. Kopaszságával sértegette a kiérkező rendőrt, majd szétfejelte a rabosító jármű celláját.

– Tönkretetted a nászutunkat! – kiabálta mérgesen az ifjú ara, miután a férjét leszedték a Gatwick reptéren, a reggel 9 órás Egyiptomba induló easyJet járatáról idén februárban.

Michael Cunnett (38) kőművest most 7 hónap börtönbüntetésre ítélték Angliában és az áldozatoknak fejenként 185 ezer forintnyi kártérítést kell fizetnie 

David Rennie bíró szerint a férfi a 4 korsó sörtől részeg lett és ez előhozta belőle az igazi személyiségét. Egyben feltette azt a jogosnak tűnő kérdést, hogy a reptéren miért lehet árusítani ezt az alkohol mennyiséget kora reggel – számolt be róla a Daily Mail.

Plasterer is jailed for punching cabin crew after downing pints

Michael Cunnett launched a foul-mouthed homophobic tirade on the 9am flight Plasterer, 38, knocked out Andre Bogley before hitting another flight attendant Called police officer 'baldy c***' before knocking himself out in their squad car Judge jailed Cunnett, from Epsom, for seven months and gave him £1,000 fine A groom was thrown off his honeymoon flight to Egypt after punching two members of the cabin crew when they told him not to smoke on board.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek