Aktuális

Rablást akadályozott meg a börtönőr

Bors

Létrehozva: 2019.03.18.

<p>Bátorságból, emberségből példát mutatott a BUFA Kft. – a büntetés-végrehajtási szervezet egyik gazdasági társaságának – munkáltatási felügyelője, amikor egy idős ember segítségére sietett.</p>

Egy szolgálaton kívüli bv. zászlós közlekedett családjával Budapesten a Népligetnél vasárnap délután, amikor arra lett figyelmes, hogy egy fiatal férfi egy idős urat bántalmaz a Vajda Péter utcában. Holopcev Tamás bv. zászlós azonnal megállt, az autójából kiugrott és a csavarhúzóval fenyegetőző támadót felszólította, hogy hagyja abba a cselekményét. A fiatal agresszív férfi – aki pénzt követelt az idős úrtól - a fegyőrt is megfenyegette, aki közölte vele, hogy büntetés-végrehajtási zászlós és hívja a rendőröket. A támadó ekkor úgy döntött, hogy elmenekül a helyszínről. Az elkövetőnek azonban nem volt szerencséje, mert a börtönőr élettársa a parkoló autóból fényképet készített róla és ennek köszönhetően a kiérkező rendőrök rövid időn belül elfogták. A rémült idős sértett megköszönte a börtönőr segítségét.

A felügyelővel Nagy Norina bv. főtörzsőrmester készített exkluzív interjút a BvOP új sajátgyártású műsorában (Norina rabul ejt). Az erről készült videó megtekinthető a büntetés-végrehajtás YouTube csatornáján.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek