Aktuális

Pásztor Anna összeomlott zaklatója halálhírére

K. B. V., F. Zs., L. B.

2019. március 1. péntek 04:10

Sírva nyilatkozott lapunknak Pásztor Anna arról, hogy egész életében kísérteni fogja P. József halála. Az énekesnő zaklatója a börtöncellájában lett öngyilkos.

Forrás: Bors

A nyaki ereit felvágva ölte meg magát egy fővárosi büntetés-végrehajtási intézményben P. József, Pásztor Anna zaklatója. A hír sokkolta az énekesnőt, aki utoljára február 21-én állt – igaz, csak kamerák közvetítésével – szemtől szemben a férfival. 

Mint arról a Bors is beszámolt, P. József kilenc hónapon át zaklatta az Anna and the Barbies zenekar frontemberét. Először kedves üzeneteket küldött Facebookon, de egyre erőszakosabbá vált, végül megnyúzott, kibelezett állatok tetemeinek fotójával ijesztgette az énekesnőt, akiért megszállottan rajongott. Arra is volt példa, hogy megvágta magát, és saját vérével írta az asztalra: „Kezdjetek el élni”, ami Annáék egyik slágerének a szövege. P. Józsefet sem szép szóval, sem határozott elutasítással nem sikerült leállítani, az egyik utolsó üzenetében azzal fenyegette, hogy megöli magát és az énekesnőt is. Tavaly augusztusban a zenekar Budapest Parkban rendezett koncertjén meg is jelent, a cipőjében egy késsel. Itt kapták el a rendőrök. Elmeorvosi vizsgálatnak vetették alá az előzetesben, a szakvélemény szerint nem teljesen ép elméjű, de büntethető volt. Az ügyészség először zaklatással vádolta, de az utolsó, február 21-én tartott tárgyaláson a bíró bizonyítottnak látta, hogy József fizikai kárt akart tenni Pásztor Annában, ezért az ügyet emberölés előkészületének bűntettére súlyosbította, és a Fővárosi Törvényszék elé küldte. A férfi többévnyi börtönre számíthatott volna. 

A Bors döbbenetes részleteket tudott meg a tegnap hajnali haláláról. József szerdán éjszaka az ágyán fekve vágta fel a nyaki ütőerét a tisztasági csomagjában tartott borotvával. A Ripost szerint egy jogszabály kimondja, 15 eldobható vagy akár egy cserélhető fejes borotvát vihet be magával a fogva tartott. Tettét perceken belül felfedezték a fegyőrök.

A zárkában gondos ellátásban részesült, de több liter vért vesztett, mire a János kórházba értek vele. Ott megoperálták, vért is kapott, de belehalt a sérüléseibe. Mindenre elszánt lehetett, mert nagyon mély vágást ejtett a nyakán. Úgy tudjuk, nem hagyott hátra búcsúlevelet, nem üzent Annának. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta. 

A Bors reggel érte el Pásztor Annát, akit sokkolt a hír.  

– Megrendítő, alig találok szavakat... nagyon nehéz most – mondta elcsukló hangon az énekesnő, aki a beszélgetés alatt többször is elsírta magát, érezni lehetett, hogy rettenetesen megviselték a történtek. – Tudom, hogy Józsefnek komoly problémái voltak, de hittem benne, hogy egyszer megérti, rossz dolog, amit velem, velünk tett, és jó útra tér. Rengeteg gondot okozott nekünk, de a szívem minden szeretetével fogadtam el a bocsánatkérését az utolsó tárgyaláson. A barátaitól tudom, hogy feltett szándéka volt már tinédzserkorában is, hogy megöli magát. Mégis maradt, aztán megismert engem, és talán azt gondolta, magával visz. Meggyőződésem, hogy azon a tavalyi koncertünkön, amikor elkapták, akarta, hogy vége legyen az éle­tének. Most nem tudok másra gondolni, mint hogy mennyi felelősségem van nekem abban, hogy ez történt? – mondta sírásba fúló hangon. – Nem tehetek mást, csak azzal próbálom nyugtatni magam, hogy semennyi, hisz ő döntött úgy, hogy befejezi. Az édesanyja mit gondolhat? Hogy lehet túlélni egy ilyen tragédiát? Anyaként is mélységesen együttérzek vele. Őszinte részvétem József családjának és a barátainak. Nagyon sajnálom. 

***

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048773_auto_resized.jpg
origo.hu

Utcai összecsapás, több tízezer olasz és spanyol szurkoló - hatalmas készültség az EL-döntő előtt Budapesten

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15661_resized.jpg?avcount=1685570707
origo.hu

Megverték Opitz Barbit egy budapesti plázában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048421_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Tényleg be kell áztatni a szárazbabot? Most kiderül!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16049309_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Újabb magyar hegymászó indult Afagnisztánba csúcsot ostromolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048012_auto_resized.jpg
metropol.hu

Vége a találgatásnak, lebuktak L.L. Juniorék

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048813_auto_resized.jpg
vg.hu

Deportálják Fucsovics mai ellenfelét, Djokovic azt se bánja – írja a brit Telegraph

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15670_resized.jpg?avcount=1685570707
origo.hu

Borzalmas dolog történt az RTL Klub alkoholista színészének kisfiával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048926_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Spanyol vs. olasz - melyik Európa-liga döntős menüsora a nyerő?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16047691_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Családalapítás előtt álltak, szakított a TV2 sztárja?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16047970_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy Fradi-sikert, örömhírt kürtölt világgá Kubatov Gábor

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15647_resized.jpg?avcount=1685570707
mandiner.hu

Itt a Mandiner elképesztő nyári előfizetési akciója!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/05/luFlokaTRtOXN6DwjkjxhaqEFRUHUtq7Iuh42ISnhZ8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FlYzcxOGRmZjEzODRjZTdhZjllNmJhZmE0NmQwNzYy.jpg
Tragédia

Hajtóvadászat: „Úgysem kapnak el” – kérkedett a budapesti nyugdíjas megölése után a fiatal lány

https://cdn.borsonline.hu/2023/05/PWLcwnCAynUN_bKZQEyHPYTqh3mlT8iHnt1cQkOzYlo/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q0MjlkMTczMmJhYjRjZmZiOTM3MmEyNGM5MzlmMzRh.jpg
Olaszország

Megmentette felakasztott rabtársa életét a gyerekgyilkos Katalin