Aktuális

Exatlon Hungary - A Kihívók felháborodott rajongói vádolnak: Lejáratja a Bajnokokat Dombi Rudolf

uv

Létrehozva: 2019.02.21.

Forrás: TV2

Jellemtelen, sportszerűtlen – ilyen jelzőkkel bombázzák a tévénézők a TV2 realityje, az Exatlon bajnokát, Dombi Rudolfot, a Kihívók pedig az egész bajnokcsapatban csalódtak. A kékek úgy érzik, híres ellenfeleik a pályán kívül tisztességtelenek velük szemben.

Provo­da Jodes kijelentette, nem szimpatikus neki, hogy a Bajnokok nem tudják méltósággal vi­selni a vereséget, és a pálya szélén kellemetlenkednek, ha nem ők győznek. Igaz, a Kihívók közül is jó páran tomboltak már a pá­lya szélén egy-egy vesztett kör után, s Mishinger Péter is azzal borította ki egyik csapattársát, hogy tiszteletlen volt Bereczki Krisztiánnal.

Ezt az ellenszenvet pedig csak fokozta az a taktikai lépés Dombi Rudolf részéről, aki kihasználva csapattársa, Patrik jó kapcsolatát a kék színekben versenyző Norbival, csapatérdek címén szimatolni küldte a fiatal vívót. A kék csapat úgy sejti, ellenfeleik konfliktust akarnak köztük generálni, hogy ezzel gyengítsék a csapat összetartását és a jó eredményeket.

A Exatlon Hungary rajongóinak egy része kiakadt, hogy egy olimpikonokból és világbajnokokból álló ­csapat ilyet tesz, hiába, a taktika és a lelki hadviselés is a küzdelem része, és  kíméletlen kommentekben szapulják bajnokainkat. 

– Azt hiszem, hogy Rudolf barátunk jobban járt volna, ha otthon marad. Akkor megmarad egy méltán elismert olimpikonnak – írja az egyik kommentelő.– Hol nevelnek ilyen sportolókat? Most még megmérgezi ezt a kis vívógyereket is – írja egy másik kommentelő. Persze nem csak Dombi és a Bajnokok állnak célkeresztben, támadják a Kihívókat is.

***

Játsszon és nyerjen! 2 millió forintnyi készpénzt, wellnesspihenést - de Öné lehet a Seat Arona is! További részletekért kattintson ide!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek