Aktuális

Hiába könyörögtek kisgyerekei sírva az apának, a megcsalt férj nem ismert kegyelmet

Bors

Létrehozva: 2019.01.08.

Forrás: Facebook

A floridai Melbourneben élő William Brian Stillwell felesége mobiltelefonjában talált egy szexvideót, melyen legjobb barátja és neje hempereg. A felszarvazott férfi újév napján jött rá a viszonyra és képtelen volt türtőztetni magát: három családtagjára is tüzet nyitott ötéves ikergyermekei szeme láttára.

Posted by Osakwe Nneka Viviana Blog on Saturday, January 5, 2019

A lövöldözésben a hűtlen feleség és annak szülei sérültek meg, miközben a gyermekek – egy kisfiú és egy kislány – könyörögtek apjuknak, hogy tegye el a fegyvert, ők nem akarják, hogy bárki meghaljon. A sebesült édesanyának még volt annyi lélekjelenléte, hogy felhívja a rendőrséget, de beleszólni már nem tudott a telefonba. A diszpécser csak a lövések hangját és a gyermekek kétségbeesett üvöltését hallotta. A két kisgyermek sokkos állapotban rohant ki a házból, ahol saját vérében feküdt két nagyszülőjük és édesanyjuk is. A szomszédokhoz szaladtak, segítségért, akik szintén kihívták a rendőrséget, de a segítség addigra már úton volt, a diszpécser ugyanis be tudta mérni honnan jött a segélyhívás. Az édesanyának két golyó fúródott a testébe, a nagypapa a csípőjénél sérült, az idős asszonyról nem tudni hol érte a lövés. Csodával határos módon mindhármuk állapota stabil. 

Posted by Osakwe Nneka Viviana Blog on Saturday, January 5, 2019

Az őrjöngő 39 éves férj még akkor sem volt képes lecsillapodni, amikor a rendőrök elfogták. Azt üvöltözte, hogy felesége egy igazi szajha, és megérdemelte amit kapott, mert legjobb barátjával szűrte össze a levet. A két nagyszülőre feltehetőleg azért fogott fegyvert, mert úgy gondolta tudtak a viszonyról. A nő, - ha kiengedik a kórházból - gyermekeivel szülei házába költözik majd.

A Florida man was accused of shooting his wife and her parents on New Year’s Day after he discovered a video of her...

Posted by Dallas Global Media on Friday, January 4, 2019

Stillwellnek három rendbeli gyilkossági kísérlet, két rendbeli gyerekbántalmazás, fegyveres erőszak, és engedély nélküli fegyverhasználat miatt kell felelnie majd a melbournei bíróság előtt. A tárgyalásig biztosan a rácsok mögött marad, ugyanis óvadék ellenében sem védekezhet szabadlábon, mert fennál a veszélye, hogy megpróbálja újra kivégezni feleségét és annak családját, valamit a legjobb barátját is.

(via Metro)


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek