Aktuális

Unokájával ugrott a vonat elé az asszony - Messzire elkerüli anyja sírját Brigitta

B. B.

Létrehozva: 2018.12.21.

Képtelen feldolgozni egyetlen kisfia elvesztését Juhász Brigitta. Mint arról a Bors beszámolt: májusban a 4 éves Benettel vetette vonat elé magát a nagymama, F. Erika.

– Erre nincs magyarázat, félek, hogy soha nem derül ki, miért tette ezt az anyám – mondta lapunknak Brigitta, aki azóta többféle verziót is hallott arról, hogyan ugrott unokájával a vonat alá az anyja.

– Egyesek szerint a biciklibelsővel kötötte magára Benettet. De olyat is beszélnek, hogy a hátára vette, és úgy ugrott. Még mindig képtelen vagyok elhinni, ami történt – csuklott el Brigitta hangja, aki azóta kínzó emlékei elől elmenekült falujából, Hortról.

– Nem szeretnék ott élni, el kellett jönnöm onnan. Benett sírjához persze mindig kimegyek, amikor csak tudok. Édesanyáméhoz soha. Nem bírom látni, nem tudok megbocsátani neki. Megölte a kisfiam – csattant fel az édesanya. Az asszony az ünnepekkor is gyermeke sírjához készül.

– Mindenképpen kimegyek, karácsonykor nem tudnám nem látni. Muszáj kint lennem nála – magyarázta a gyászoló asszony.

Ismeretes: F. Erika egy napsütéses májusi napon süteményezni indult unokájával. A cukrászda után azonban minden előzmény nélkül a közeledő vonat elé ugrott a gyermekkel. Kiderült, hogy az árvaházban felnőtt Erika rettegett, hogy a mozgáskorlátozott, tolószékben ülő Brigittától elveszik a kisfiút. Holott erről szó sem volt, senki nem akarta kiemelni a családból.

– Erika belebolondult a gondolatba, hogy elveszik tőlük az unokáját, elszakadt a valóságtól. Bár Erikával barátok voltunk, de nem csodálom, hogy Brigi soha nem tud neki megbocsátani, a mindene volt a kisfia – mondta el a Borsnak a család ismerőse. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek