Aktuális

Tartsa nyitva a szemét! Párja ezekkel az indokokkal léphet le szeretőjéhez a karácsonyi időszakban

Bors

Létrehozva: 2018.12.21.

A karácsonyi időszak több odafigyelést követel azoktól, akik szeretőt tartanak. Egy felmérés alapján például a nők 68%-a, és a férfiak 76%-a tervezi, hogy az ünnepek alatt meglátogatja eltitkolt kedvesét. Ugyanakkor kézenfekvő a karácsonyi jövés-menés, ugyanis a sok elfoglaltság közé könnyedén be lehet szúrni egy légyottot.

A nőknél elég kézenfekvő egy ilyen kifogás megalkotása, ugyanis a „karácsonyi vásárlás” sokáig el tud húzódni, így könnyedén felváltható egy találkára a másik kedvessel. Egy másik felmérés azonban a további négy legnépszerűbb kifogást is ismerteti.

A megkérdezett nőknél tehát a legnépszerűbb ürügy a karácsonyi bevásárlás, 32%-uk állítja ezt – ám a férfiak csupán 10%-a használja otthon ezeket a szavakat. A legtöbb férfi a régi barátokkal való találkozást használja kifogásként, ők a megkérdezettek 33%-át teszik ki – a nők esetében szintén egy erős 25% lett az eredmény. Ezután következik az edzőterem meglátogatása, ezt a férfiak 23%-a, és a nők 16%-a érzi nyomós érvnek néhány házon kívül töltött órára. A férfiak 20%-a és a nők 16%-a a céges vacsorát hozza fel egy szeretőjével töltött éjszakára. Végül pedig a munkahelyi kötelezettség a legjellemzőbb: a férfiak 14%-a és a nők 11%-a keresi ezt a kifogást.

Érdemes tehát odafigyelni: amennyiben úgy érezzük, kedvesünk rossz útra tévedt, és gyanúsan gyakran bukkannak fel a fent említett házon kívüli időtöltések a karácsony környékén, úgy lehetséges, hogy van okunk az aggodalomra.

(DailyMail)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek