Aktuális

Mezítlábas, őrjöngő férfi támadt egy 90 éves nagymamára és unokájára - videó

Bors

Létrehozva: 2018.12.03.

Forrás: DailyMail

Brutálisan megtámadott egy 29 éves nőt és annak 90 éves nagymamáját egy fiatal férfi.

A szörnyű jelenetet márciusban egy ATM közelében vette fel egy ausztráliai biztonsági kamera, melyen jól látni, hogy a 36 éves Troy Andrew Sargent hirtelen ököllel megütni a fiatal nőt. Ekkor a bántalmazott elfordul, a felvételen úgy tűnik, talán sír is. A nagymama átkarolja és vigasztalni kezdni, ekkor hátulról támad rájuk az őrjöngő férfi, és nekifutásból – mezitláb – talppal akkorát rúg a fiatal lány hátába, hogy az előtte álló idős hölgyet is magával sodorva mindketten a földre zuhannak. A férfi ezután elmenekült. 

A 90 éves asszonyt, akit Carmenként említenek a helyi lapok, azonnal kórházba szállították. Mindkét szeme bevérzett, agyrázkódása lett és a orrnyergénél is össze kellett varrni a bőrt. Orvosa szerint csoda, hogy nem esett nagyobb baja, az ő korában egy ekkora ütés ugyanis a legtöbbször végzetes.

A rendőrség letartóztatta a 36 éves férfit, akiről kiderült, hogy nem ez volt az első támadása. Szomszédját folyamatosan üldözte és fenyegette egy vascsővel, ráadásul egy kórházi ápolót is bántalmazott. Mint kiderült, Sargent paranoid skizofréniában szenved, és napok óta nem szedte a gyógyszereit, ettől vált ennyire agresszívvé.

A tárgyaláson azt vallotta, hogy azért támadta meg a két nőt, mert boszorkányok, akik elátkozták őt. Annak ellenére, hogy az esküdtek megsajnálták a férfit betegsége végett, úgy ítélték, hogy jobb ha elzárják, így 11 hónap letöltendő börtönbüntetést szabtak ki rá.

Sokak szerint annak ellenére, hogy a férfi súlyos gondokkal küszködik, túl enyhe a büntetés, hiszen ha kiszabadul sem lesz kevésbé agresszív, és nincs garancia arra sem, hogy rendesen szedi majd a gyógyszereit. 

(via DailyMail)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek