Aktuális

Kivégezte, majd a szemetesbe dobta feleségét az ötvenéves rém

Bors

Létrehozva: 2018.12.27.

<p>Negyven éve ismerték egymást...</p>

Múlt csütörtökön kattant annak az ötvenéves férfinak a kezén a bilincs, aki minden jel szerint kegyetlenül kivégezte feleségét, majd megszabadult a holttesttől.

A floridai Jeneen Ann Catanzarót utoljára november 28-án látták élve, ennek ellenére férje, Joseph Edward Traeger csak négy nappal később jelentette az eltűnését. Nem az a rendőrhívó típus - magyarázta a késlekedés okát a zsaruknak, akik csak jóval később bukkantak az asszony holttestére. Mint kiderült, Traeger összeveszett valamin a feleségével, majd felkapott egy kést, és nyakon szúrta. Mint később bevallotta, a vér látványától bepánikolt, így szemeteszsákokkal betekerte a testet, majd kivitte a kukába, ahonnan egy kukásautó vitte el végül a testet.

A férfi egyébként a letartóztatása előtt arról beszélt a sajtónak, gyerekkoruk óta, negyven éve ismerték egymást a feleségével, és az asszony volt a mindene. A gyilkosság mellett a rendőrség félrevezetése és bizonyítékok eltüntetése miatt is felelnie kell majd a bíróságon - írja a New York Post.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek