Aktuális

Hatszor küldte haza a tinilányt a háziorvosa asztmával, mire kiderült, hogy rákos

Bors

Létrehozva: 2018.12.06.

<p>Nyolc hónapig járt egy fiatal lány az orvoshoz, mire végre megröntgenezték. Ekkor derült ki: sokkal nagyobb a baj, mint azt a dokik előtte gondolták.</p>

Nyolc hónap után fedezték fel a 19 éves essexi lány mellkasában a 10 centis tumort. Hiába kereste fel többször is a háziorvosát fájdalmas, hónapokig tartó köhögése, fáradékonysága és mellkasfájdalmai miatt, az hat alkalommal is azzal küldte el: asztmája van. Sophie White azonban érezte: valami más a baj.

Az igazság végül egy röntgenvizsgálat képében érkezett: ekkor derült ki: Hodgkin-limfómában szenved. Így ahelyett, hogy elkezdhetett volna egyetemre járni a barátaival, és gondtalan diákéletet élhetett volna, hosszú és megterhelő sugárkezelések és kemoterápiák vártak rá, melyek végül legyűrték a kórt - írja a Mirror.

Sophie ma azért kampányol, hogy a betegek megkapják a nekik járó figyelmet és alapos kivizsgálást. “Jobban ismered a saját tested, mint bárki más. Bízz abban, amit érzel, és menj addig, amíg meg nem kapod azokat a válaszokat, amikre szükséged van!”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek