Aktuális

Gyermekmedencébe tekerte a halottat László

Bors

Létrehozva: 2018.12.12.

Miután kioltotta az életét,  egy felfújható gyerekmedencébe csavarta áldozatát egy pécsi férfi. Egy teljes hónapig élt együtt a holttesttel.

Októberben végzett M. László barátjával és lakótársával, akinek a bűne annyi volt, hogy vacsora közben zavarta: el akarta kérni lakrészének a kulcsát. Ezen a gyanúsított úgy feldühödött, hogy először egy vállfával esett neki, majd mikor azt szétverte barátján, a vacsoraasztalról kapott fel egy szalonnázókést. A lakótárs nem élte túl az attakot, és M. bizarr módon rendezte el a holttest sorsát.

– Egy felfújható gyermekmedence anyagába csavarta, majd később egy szőnyeget is rátett – mondta a szerdánként megjelenő Zsaru magazinnak Ruszák László alezredes. – Mosószerrel is körbeszórta, hogy tompítson a kellemetlen szagon, ami egyre elviselhetetlenebbé vált.

A gyanúsított később azt mondta, azért nem hívott mentőt vagy jelentkezett a rendőrségen, mert sokkos állapotban volt. Így aztán egy hónapig élt egy fedél alatt a halottal. Ám azt nem titkolta a rendőrök előtt, hogy ha akkor nem találnak rá a hullára, pár nap múlva eltüntette volna. Azt tervezte, hogy átvonszolja az udvaron, majd a környéken lévő mocsárba dobja. Ám november 27-én letartóztatták.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek