Aktuális

Fekszünk a röhögéstől, ők voltak az év leghülyébb tolvajai - videó

Bors

2018. december 24. hétfő 22:00

Forrás: Blackpool Police/Twitter David Schwimmer

A szabadulószobásak

Lúzer tolvajokból idén is sem volt hiány, itt van rögtön az a páros, akik egy szabadulószobáról hitték, hogy igazi bank.

A manchesteri Lucardo Escape Rooms biztosági őrei alig bírták ki nevetés nélkül a bizarr jelenetet, amikor visszanézték a belső biztonsági kamerák felvételeit. A két lúzer besurranó a nagy zsákmány reményében minden fiókot átkutatott, majd megpróbáltak feltörni egy katonai ládára emlékeztető kelléket, melyre rá is volt írva, hogy üres. Ráadásul a nagy munkában annyira elfáradtak, hogy felbontottak egy-egy kólát, az üdítős dobozt azonban a helyszínen hagyták a DNS-ükkel együtt. Ráadásul az összes utcai kamera hazáig felvette őket.

Absolutely Gutted. Last night at approximately 5am, Lucardo was broken into. The two criminals kicked open three locked doors to get in. They have stolen money from reception, broken items in our games as well as causing us a huge repair bill. Lucardo is a small family business that just wants to make customers who come though the doors happy. Ironically we left our cameras running in Gem Runner (our bank heist game) where the thieves left a half drunk drink and proceeded to bust open locked drawers only finding clues to puzzles.We are hoping to have our games up and running again this afternoon after pulling out our spares. If you recognise the people in this footage, please get in touch we would love to catch these criminals! Thank you to the supportive customers, police & staff for helping to repair everything.

Posted by Lucardo on Thursday, November 29, 2018

(via Metro)

A visszatérők

Egy belgiumi e-cigarettákat árusító üzlet tulajdonosa olyan dumával úszta meg a rablást, hogy azt tanítani kéne. A férfi ugyanis kerek-perec megmondta a fegyverrel rátámadó öt rablónak, hogy most ugyan elég kevés pénz van a kasszában, de ha estefelé visszajönnek, akkora már 2-3 ezer euró is összejöhet. Kapaszkodjanak meg: a bűnöző-zseniknek határozottan nem nevezhető tolvajok megfogadták a tanácsot. Zsákmány nélkül távoztak, majd este visszajöttek, azt azonban nyilván nem kalkulálták be, hogy ekkorra már a rendőrség fogja őket várni – emlékezett meg az esetről az MTI. 

A szomszédoló

Egy floridai nő – akiről felvétel is készült – rendszeresen fújta meg szomszédai csomagjait, ám egy szép napon a karma utolérte, így remélhetőleg egy életre megtanulta, hogy nem szép dolog lopni. Bizonyára sikítva menekült, amikor rájött, hogy zsákmánya nem volt más mint 500 darab élő óriásféreg és egy rakás zizgő tücsök. Gratulálunk!

So I hope this woman is happy to steal from others. Let’s say she got her karma today. My advice?... if you are going to...

Posted by Shelly Rauch Draves on Monday, November 19, 2018

(via Yahoo)

Jóbarátok közt

Az év legviccesebb bolti lopását David Schwimmer hasonmása követte el, melyet még maga a színész is kifigurázott. A blackpooli rendőrség októberben osztott meg egy fényképet a tettesről, ami után az internet népe valósággal megőrült. A helyzet ugyanis az, hogy a tolvaj kísértetiesen hasonlított a Jóbarátok egyik főszereplőjét, Ross Gellert alakító David Schwimmerre. Azóta sajnos a rendőrség már eltávolította az eredeti felvételt, – a tettest ugyan is elfogták – de a színész által közzétett paródia szerencsére még elérhető. 

It Wasn't Me

Officers, I swear it wasn't me.As you can see, I was in New York.To the hardworking Blackpool Police, good luck with the investigation.#itwasntme

Posted by David Schwimmer on Wednesday, October 24, 2018

További cikkek

Horror

Sarlóval fejezték le a turistát a vakáción

Horror

Évekig őrizgette neje holttestét a feleséggyilkos rém

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat