Aktuális

Kameránk előtt balhézott össze Pintér Tibor és Frida

K. K.

2018. november 8. csütörtök 04:20

Pintér Tibor és barátnője alighogy összeköltöztek, máris külön albérletet néznek. A színész már a szakítást fontolgatja, de Frida kerek perec kimondta: harcol a szerelméért.

Forrás: Móricz István

Kedd este ért véget a TV2-n futó népszerű kalandreality, A legbátrabb páros, aminek győztesei Pintér Tibor és barátnője, Frida lettek. A friss szerelmesekkel alig 24 órával a finálé után beszélgettünk, ami alatt sikerült szakítaniuk és békét kötniük. 

– Többször is elhangzott a műsor folyamán, hogy a többi pároshoz képest mi hátrányban vagyunk, mert nem ismerjük egymást annyira. Most azt hiszem, rácáfoltunk! 

– Sok mindenben  más véleményen vagyunk Fridivel, de nem baj. Szerinte már mindenki megszokhatta, hogy sokban különbözünk. A műsorban is kiderült, hogy olykor-olykor egymásnak feszülünk, nem vagyunk még eléggé összecsiszolódva. Nem is csoda, hiszen a forgatás előtt költöztünk össze, mondhatni Máltán, A legbátrabb páros felvétele alatt ismertük meg egymást – vallotta be a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, akinek barátnője nehezen viseli, hogy a hétköznapokban teljesen más ritmusban élik az életüket.

– Sokat vagyok egyedül, Tenya általában csak éjjel kettőkor jön haza, én pedig addigra már alszom. Ráadá­sul a lakásban sem érzem magam annyira komfortosan így, hogy szinte a lovakkal lakunk együtt. Nagyon ne­héz tisztán tartani a házat – ecsetelte Frida, aki alighogy odabútorozott párjához, máris el akar költözni.

– Az igazat megvallva nagyon zűrös a kapcsolatunk. Jót fog tenni, ha szétköltözünk. Re­mélem, úgy mihamarabb tudjuk rendezni a köztünk lévő nézeteltéréseket, per pillanat együtt vagyunk, de lehet, hogy holnap ez már másként lesz. Egy biztos, bármi is történjék a közeljövőben, én mindig is ki fogok tartani Fridi mellett  – mondja Tenya, akinek mondandóját félbeszakítva Frida ingerülten felpattant a kanapéról: – Na jó, én ezt nem hallgatom tovább. Megint csak magadról be­szélsz, engem pedig nem is hagysz szóhoz jutni. In­kább mondd ki, hogy szakítani akarsz, aztán hagyjuk egymást békén, úgyis tudom, hogy erre megy ki a játék. – szólt oda a színésznek a fiatal lány, majd kiviharzott a kávézóból.

– Erről beszélek – törte meg a csendet nevetve Tenya. – Azon csodálkozik, hogy megfordul a fejemben, hogy szakítsunk. Nekem nagyon sok ez. Fáraszt az együttélés, és ő is. Nehéz vele. Rengeteget kell még tanulnia, érnie és csiszolódnia. De ebben én már nem tudok neki többet segíteni. A szabadságomat most többre tartom. Nem vagyok alkalmas párkapcsolatra. Nem véletlenül ért véget már két házasságom is – ismerte be a színész, akinek időközben a barátnője is visszatért. Fridi meglepő vallomással zárta a beszélgetést, amivel még Tenyát is zavarba tudta hozni.

– Csak azt szeretném mondani, hogy én nagyon szeretem Tibit, és mindent meg fogok tenni, hogy ne szakítsunk. Ha kell, har­colok a szerelméért! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Milák Kristóf: Nem nagyzolásból, de megint született mellettem egy világcsúcs

origo.hu

Ők az Onlyfans legújabb meztelen sztárjai - galéria

borsonline.hu

Csak egy parányi tanga feszült a popsijában: félmeztelenül kapták le a napon sütkérező üzletasszonyt

hirtv.hu

Karácsony Gergely erőszakos megmozdulást vizionált

life.hu

Megdöbbentő felvétel: magyarul számoló kislányra bukkantak Ázsiában

origo.hu

Rengeteg meztelen lány és fiú egy furcsa valóságshow-ban - fotók

travelo.hu

Újdonságképpen délutáni borozgatásra vár a Szent György-hegy

borsonline.hu

A világ legjobb fáradtsága: Itt a friss fotó Nádai Anikóék kisfiáról

borsonline.hu

Nem ismerte fel a szórakozóhelyen, saját diákja ejtette teherbe a fiatal tanárnőt

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

borsonline.hu

Megszólalt a szakértő a Borsnak: Még életben lehet a rejtélyesen eltűnt inárcsi nő

További cikkek

Rezsi

Rezsicsökkentés: így takaríthat meg sok pénzt a konyhában

Gáz

Most közölték: A Gazprom már küldi a plusz gázt Magyarországnak