Aktuális

Botrány: Az alkohol volt az egyetlen, amit rendesen eltakarított a részeges bejárónő – fotók

Bors

Létrehozva: 2018.10.05.

Forrás: Facebook

Geevee Snow arra számított, hogy mire hazaér, brooklyni lakása csillogni-villogni fog, ám ehelyett nagyon bizarr látvány fogadta augusztus 27-én. A takarítónők, akiket felbérelt, teljesen szétverték a lakását, annyira berúgtak.

Posted by Geevee Snow on Monday, October 1, 2018

A Joanna’s takarítócég által kiközvetített asszonyok ugyanis az összes alkoholt megitták, amit a házban találtak – ez volt az egyetlen, amit alaposan eltakarítottak – majd hullarészegen elterültek a padlón és a kanapén. Ha mindez nem volna elég, ott tartózkodásuk alatt a felborították a bútorokat, összetörték a dohányzóasztalt, leverték a falról a polcokat és belekenték a kanapéba az ételt, amit a hűtőből vettek ki önkényesen. Snow lakótársa talált rájuk, majd értesítette a rendőrséget, de az egyik takarítónő annyira részeg volt, hogy se beszélni, se járni nem volt képes, így őt kórházba szállították.

Posted by Geevee Snow on Monday, October 1, 2018

A lakás tulajdonosa a Facebookon osztotta meg a takarítók szégyenletes viselkedését tanúsító fényképeket, mivel a cég főnöke nem hajlandó megtéríteni a több mint százezer forintnyi kárt, melyet alkalmazottjai okoztak.

Mint kiderült, Snow előre kifizette a munkáért járó ötvenezer forintnyi dollárt és még tizenötezer forintnyi borravalót is adott nekik összesen, de végül neki és lakótársának kellett eltakarítania a romokat.

Posted by Geevee Snow on Monday, October 1, 2018

A takarítócég feltételezhetőlen illegálisan működött, és minden adat, ami honlapjukon található hamis, így a rendőrség nyomoz. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek