Aktuális

Badacsonyi borász halála - Meghosszabbították a támadók letartóztatását

Bors, MTI

Létrehozva: 2018.10.18.

Forrás: MTI

Letartóztatásban marad az a két férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy badacsonyi borfesztiválon dulakodás közben agyonvertek egy fiatal borászt.

Veszprém Megyei Főügyészség csütörtöki közleményében azt írta, mindkét gyanúsítottnál fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye illetve annak lehetősége, hogy a tanúk megfélemlítésével, befolyásolásával veszélyeztetik a bizonyítást. Az egyik gyanúsított esetében újabb bűncselekmény elkövetésétől is tartani kellene, ha szabadlábra kerülne.

A két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi szeptember 8-án ittas állapotban, Badacsony egyik központi parkolójában, közlekedési konfliktus miatt kialakult vita során bántalmazta a sértettet, aki a helyszínen elhunyt.

Amint arról a Borsban korábban beszámoltunk, Alsóörsön, Csopakon dolgozó szabolcsi vendégmunkások ölték meg a badacsonyi borászt. A két támadó építkezéseken dolgozott, a kocsi pedig, amivel árokba hajtottak, az építési vállalkozóként dolgozó főnöküké volt.

Megírtuk azt is, hogy a 29 és 34 éves férfiak megpróbáltak elmenekülni, azonban a fesztivál biztonsági őrei feltartóztatták őket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek