Aktuális

Súlyos betegsége miatt hagyta el a férje, szépségkirálynőként üzenne neki

Bors

Létrehozva: 2018.08.27.

Forrás: Facebook

A 28 éves Rachael Kin komoly bélműtéten esett át tavaly, és azóta egy zacskóval az oldalán él, ám elhatározta, egészségügyi problémája ellenére ő lesz Anglia szépségkirálynője. A fiatal egyedülálló kingstoni anyukának erre minden esélye meg is van, hiszen valóban gyönyörű szép nő.

Posted by Rachael Maja Kin on Saturday, February 3, 2018

Kin hat héten át feküdt a kórházban, miután vastagbél sipollyal megműtötték és melynek következtében egy hatalmas darabot el távolítottak beléből. Lábadozása idején azonban azzal szembesült, hogy az emberek megbélyegzik őt, ezért elhatározta, hogy próbára teszi saját magát és indul egy szépségversenyen. Célja az, hogy megmutassa azok is lehetnek vonzóak és sikeresek, akik hasonló nehézségekkel küszködnek. A megyei szépségversenyt már meg is nyerte, így valóban minden esélye megvan arra, hogy ő lehessen Anglia legszebb asszonya.

Posted by Rachael Maja Kin on Friday, May 5, 2017

– Én akarok lenni az első, aki a súlyos betegség ellenére is szépségkirálynő lesz. Az a célom, hogy másokat is inspiráljak, akik elvesztették önbizalmukat – nyilatkozta Kin a Mirrornak.

A fiatal nő betegsége házasságára is ráment, a férje ugyanis képtelen volt átölelni őt, hiszen akárhányszor hozzáért, mindig érezte a zacskót, mely nagyon zavarta őt. Ebbe Kin szinte belerokkant és pszichológushoz is kellett járnia, ám sikerült túltennie magát a nehézségeken és elfogadnia új életét.

Posted by Rachael Maja Kin on Thursday, February 22, 2018

Most nagy erőkkel és reményekkel készül a közelgő Miss Divine UK versenyre, melyet szeptember 15-én tartanak majd Newportban.

Posted by Rachael Maja Kin on Saturday, August 26, 2017
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek