Aktuális

Így kell összezavarni egyetlen esküvői fotóval a világot!

Bors

Létrehozva: 2018.08.05.

Megviccelte a násznépet a baráti pár. Gail Langan és Mark Sully gyermekkorukban, 32 évvel ezelőtt kötöttek barátságot. Számukra nem okozott bonyodalmat a fiú-lány barátság: Gail ugyanis a nőket, Mark pedig a férfiakat szereti. Vonzódásukat sokáig titkolniuk kellett a kirekesztő viselkedés miatt, ám nemrég úgy döntöttek, vállalják az igazi igazi érzéseiket, és természetesen a párjukat.

Közzétette: Gail Langan – 2018. április 21., szombat

Igazán emlékezetessé tették az esküvőt, ugyanis a menyasszonyi ruhába bújt Gail és az öltönyt viselő Mark dupla esküvőt tervezett. Mikor megjelentek a násznép előtt, utánuk jött még egy férfi és egy nő.

Gay best friends who posed as straight couple in RAF finally marry real partners

Two best friends who pretended to be a straight couple when it was illegal to be gay in the military have finally tied the knot to their real partners in a joint wedding. Gail Langan and Mark Sully, who kept their sexuality a secret from officials, became best friends 32 years ago while serving in the Royal Air Force.

– Összeházasodok a „fiúmmal”, de nem vele – jelentette be Gail Markra mutatva, majd a másik nőt, Olgát fogta karon. Mark pedig Barry Metters mellé lépett.

– Tökéletes volt. Az arra lófráló emberek azt hitték, két heteró pár köti össze az életet, aztán rá kellett jönniük: azonos neműek házasodnak majd. Mókás volt – lelkendezett a szertartás után Mark a Metro című portálnak. – Büszke vagyok rá, hogy nyilvánosan vállalatuk a szexualitásunkat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek