Aktuális

A Borsnál jelentkezett az Oszter Sándor ügyében elítélt szökött álproducer

uv

Létrehozva: 2018.08.23.

Nemzetközi körözés alatt álló bűnöző jelentkezett szerkesztőségünkben. Az Oszter Sándor ügyében elítélt, majd a büntetés elől elmenekült álproducerről kiderítettük, hogy Izraelben él.

Forrás: Végh István

Április végén tűnt el az ÁVH-film kapcsán kirobbant per egyik vádlottja, Keserű Sándor, akit miután a vesztegetés és befolyással üzérkedés miatt folytatott perben hamis tanúzáson kaptak, megszökött az igazságszolgáltatás elől.

Távollétében öt év szabadságvesztésre ítélte a bíróság, és négy hónapja a nemzetközileg körözött bűnözők listájára is felkerült. Értesülésünk szerint ma már kettős állampolgárnak vallja magát, és emiatt Izraelbe szökött az ál­producer. Oszter Sándort egyébként minden vád alól felmentették.

Ezt erősíti, hogy Keserű – négyhónapnyi bujkálás után először – a Bors szerkesztőségének adott hírt magáról, izraeli e-mail címről. A segítségünket kéri, és az e-mailhez hivatalos feljelentést is csatolt. A levélben többek között volt feleségét panaszolja be, aki szerinte a veteránautói eladásával ötvenmillió forinttal rövidíti meg őt.

A Bors megkereste Keserű volt párját, aki először szólalt meg a nyilvánosság előtt. 

– Ő egy hazug ember, aki a saját érdekében mindenkin, mindenen átgázol. Akár a saját családján is. Minket egyébként egy fillér nélkül hagyott itt, amúgy sem törődött soha sem velem, sem a gyermekével. Egyébként a magyar polgárjogi törvények szerint egy feleségnek joga van minden közös szerzeményt eladni. Semmit sem loptam el tőle – közölte határozottan Anna, aki már jó ideje szeretne megszabadulni a bíróságon saját magát elmebetegnek valló férfitól.

– Tu­datni szeretném vele, hogy folyamatban van a válás, és egyetlen percig sem tartom magam a feleségének már. Új életet kezdtem, új párom van, akivel együtt is élek, és szeretném végre a gyerekemmel együtt magam mögött hagyni ezt az egész szörnyűséget, amit Sándor okozott – szögezte le az asszony, aki lapunknak elárulta: volt párja fenyegeti. 

– Fo­lyamatosan fenyegetőzik, nem hagy békén. Csak annyit szeretnék, hogy véget érjen ez a rémálom – tette hozzá az édesanya, aki igyekszik mi­előbb hivatalosan is elszakadni Keserűtől, ezért mindenben együttműködik a hatósággal.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek