Aktuális

Tökéletes reváns: cikizték a suliban, de a bácsikája egy életre megoldotta, hogy ő legyen a legmenőbb

Bors

Létrehozva: 2018.07.05.

Forrás: Facebook

A 16 éves Chloe Robson évek óta iskolatársai kegyetlenségeinek volt kitéve, 7 éves korától folyamatosan szekálták őt a társai, amitől a lány teljesen elvesztette az önbizalmát. Tinédzserkorban egyébként is sokkal érzékenyebb az ember (a kritikákra), ezekkel az apró, ám annál rosszindulatúbb megjegyzésekkel teljesen le lehet építeni egy életre valakinek az énképét.

A lány nagybátyja, Grant Robson – aki nem mellesleg pont egy olyan motoros szervezet tagja, ami az ilyen iskolai kegyetlenségekre próbálja felhívni a figyelmet – elképesztő és igen látványos meglepetést eszelt ki a csúfolt fiatalnak, hogy megoldja problémáját. Egy 126 motorosból álló kíséretet szervezett a lánynak, aki egy gyönyörű ruhában, koronával a fején ült be az autóba, melyet a motorosok követtek végig az utakon. 

Posted by Chloe Robson on Wednesday, June 27, 2018
Posted by North East Bikers Against Bullies on Thursday, June 28, 2018

– Ledöbbentünk, amikor meghallottuk a motorok hangját – mesélte a 16 éves lány a Daily Mailnek – Egyáltalán nem számítottam erre, de annyira védettnek és magabiztosnak éreztem magam. Leírhatatlan pillanat volt, minden barátom elém futott, és azt kiabálták, mennyire látványos és tökéletes belépő volt ez.

Posted by Chloe Robson on Wednesday, June 27, 2018
Posted by North East Bikers Against Bullies on Thursday, June 28, 2018

A North East Bikers Against Bullies nevű motoros szervezet gyakran rendez hasonló felvonulásokat, hogy felhívják az emberek figyelmét arra, mennyire fontos ez a kérdés. Tapasztalatuk alapján az ilyen akcióik halásosak, utánuk ugyanis már nincs kedvük vagy merszük piszkálni társaikat azoknak a diákoknak, akik eddig ebben látták örömüket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek