Aktuális

Nincsenek szavak tettére: szívtelenül végzett 8 hónapos kislányával a tinédzser apa

Bors

Létrehozva: 2018.07.17.

<p>Elsőfokon bűnösnek találta a Polk megyei bíróság a 17 éves iowai apát, mert brutálisan meggyilkolta 8 hónapos kislányát.</p>

Forrás: GoFundMe

A kicsi Raija Straight borzalmas halált halt, súlyos koponyasérüléseket, többszörös bordatörést szenvedett, valamint lépe leszakadt és szeme is erősen bevérzett, mert az apja, a tinédzserkorú Jayden Straight kegyetlenül megverte őt.

A mérhetetlenül súlyos sérülések a kislány halálához vezettek, így a bíróság emberöléssel vádolja a hivatalosan még kiskorú férfit. A csecsemő életéért küzdő orvosok értesítették a rendőrséget, mert képtelenségnek tartották, hogy a gyermek sérüléseit baleset okozta volna.

– Szörnyű, amin a kislány keresztül mehetett. Úgy jellemezték a sérüléseit, mintha ledobták volna őt egy magas ház tetejéről, egyszerűen brutális – mondta a People magazinnak Paul Parizek a Des Moines rendőrség őrmestere.

Az édesanya éppen dolgozott, amikor a kórházból értesítették a borzalmas hírrel, aminek hallatán teljesen összetört. Nem lehet elképzelni azt a fájdalmat, amit akkor érzett, amikor meglátta szeretett kislányát lélegeztetőgépre kötve, rettentő módon összeverve. 

Straight hivatalos papírra vetett vallomásában az állt, hogy a végzetes napon senki sem volt a gyermek közelében rajta kívül, és elképzelése sincs, hogyan szerezhette kislánya a halálos sérüléseket július 13-án.

Végül  az apa megtört, majd két nap múlva önként feladta magát, miután rájött, hogy a nyomozók egy szavát sem hiszik el, ráadásul az ellene szóló bizonyítékok után kutattak.

Az ügyészség 750 ezer dollárban állapította meg az óvadékot Straight számára, valamint kikötötték, hogy a kegyetlen bűncselekmény miatt felnőttként fogják kezelni a tárgyaláson, és nem veszik figyelembe enyhítő körülményként a fiatal életkorát.

A gyászoló anya számára gyűjtést szerveztek a GoFundMe oldalon, hogy méltóképpen eltemethesse gyermekét. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek