Aktuális

Nemi erőszak Veresegyházon – Ájult áldozatán élte ki vágyait a biciklis szatír

L. B.

Létrehozva: 2018.07.19.

Erőszakolótól rettegnek a veresegyházi nők. A szatír reggel 8-kor tepert le egy vonathoz igyekvő nőt, a lebukás veszélye csöppet sem riasztotta vissza a biciklis támadót.

Forrás: Grafika: Pintér Péter

Fényes nappal erőszakoltak meg egy 23 éves nőt Veresegyházon múlt hétfőn – értesült a Bors. A fiatal éppen az erdőkertesi vasútállomásra tartott, hogy a nyolc órakor induló vonatot elérje, de a Revetek utca utáni erdős részen megtámadták.

Reszketett az ijedtségtől

– Zaklatottan, összezuhanva, piszkosan érkezett az állomásra fél kilenc körül. A testén föld, a hajában pedig falevelek voltak. Azt kérte, hívjak segítséget, mert meztelenül ébredt az erdőben, de nem emlékszik semmire – mondta a Borsnak egy állomáson dolgozó, aki egyből hívta a rendőröket és a mentőket. A szerencsétlenül járt nő – akinek szándékosan nem írjuk le a nevét – a vasúti pénztárban várta meg, míg a szülei megérkeztek.

– Úgy mesélte, hogy hátulról érzett valami ütést a fején, aztán elfogyott a levegője és elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért, a ruhái már nem voltak rajta. Először reszketett az ijedtségtől, aztán kicsit lenyugodott, de zaklatott volt, és remegett utána is – tette hozzá az asszony, akit aztán a rendőrök is kihallgattak.

Hajszálon múlt a lányom élete

A megerőszakolt nő édesanyja a Facebookon szívszaggató levélben kér segítséget. Szerinte csak egy hajszálon múlt a lánya élete.

– Átéltük a családommal azt, ami egy család életében a legrosszabb lehet. Nem kívánom senkinek. Meg kell tudnia mindenkinek, hogy milyen szörnyű, tragikus, rettentő bűncselekmény történt a lányommal. Hétfőn reggel a 8.00-kor induló vonathoz ment az erdőkertesi állomásra a veresegyházi oldalon, mikor hátulról megtámadta valaki.

– Brutálisan megverte, kirabolta és megerőszakolta őt, az élete egy hajszálon múlt. Kérlek benneteket, hogy nagyon figyeljünk egymásra! Ezzel a bűncselekménnyel az a tapasztalatunk, hogy nem figyelünk eléggé, ha valaki bajban van, kell a segítség. Ne forduljatok el attól, aki zaklatott, ko­szos, mert lehet, hogy áldozat! Kérlek benneteket, hogy a gyanús em­bereket jelentsétek a rendőrségnek! – fogalmazott a megtört szülő.

Többször is próbálkozott a fantom?

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság lapunk kérdésére közölte: szexuális erőszak miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak. A támadás napján ellepték a zsaruk a környéket. A Revetek utcában több házba is becsöngettek, próbáltak információkat gyűjteni a rejtélyes támadóról. Így reggel tíz óra előtt Danyi Gyula kocsmájánál is megjelent két egyenruhás.

– Egy biciklis fiatalembert kerestek, de nem tudtam nekik segíteni. Délután a körzeti megbízott is bejött, ő már két gyanús alak nevét is említette, de kiderült, hogy nincs közük hozzá – mondta a Borsnak Gyula.

A közösségi médiában többen is írták, hogy az erőszak előtt néhány nappal egy kísértetiesen hasonló eset történt a veresegyházi Vicziántelep környékén. 

Emiatt azonban a rendőrségre nem érkezett bejelentés.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek