Aktuális

Fiára költi Rozália Bors Kapitány negyedmillióját

K. Sz.

Létrehozva: 2018.07.08.

<p>Hét napjuk még mindig maradt arra, hogy megnyerjék Bors Kapitány értékes pénz- és tárgynyereményeit.</p>

Bors Kapitány újabb negyedmillió forintos nyereménye talált gazdára. A szombathelyi Molnár Imréné Rozália nyugdíjas, ko­rábban varrónőként dolgozott, szenvedélyéről azóta se mon­dott le. 

– Sokat varrok és kötök itthon, szeretem magam ké­szíteni az ajándékaimat, illetve egy kézművesklubba is járok, ahol sok érdekességet tanulok. Volt már kiállításunk is, mégis a közösség és a tanulás élménye a legfontosabb számomra. Na­gyon szeretem a Borsot ol­vasni, rendszeresen veszem az újságot, a rejtvény- és a tévémagazin mellett nagyon kedvelem a sztárhíreket is – mesélte a rendkívül fiatalos Rozália.

– Szeretnék picit spórolni is belőle, de hamarosan 50 éves lesz a nagyfiam, és neki szeretnék valami széppel kedveskedni. Nagyon jókor jött a nyeremény, nagy szerencsét hozott nekem a Bors! – mesélte nyertesünk. 

Bors Kapitány eddig már több száz nyereményt osztott ki a lap legszerencsésebb és leghűségesebb olvasói között. Bár a 8 millió forint összértékű nyereményjáték egy hét múlva, július 14-én véget ér, még mindig számtalan értékes és praktikus meglepetés várja az olvasókat.

– Ha ön is az egyik szerencsés nyertesünk akar lenni, nem kell mást tenni, csupán feltépnie a címlapon található matricát. Ne feledje! Ha három egyforma szimbólum van alatta, ön nyert! – üzente Bors Kapitány a leghűségesebb olvasóinak. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek